Ákos sátánista és/vagy zsidó gyülölő? (nem provokatív kérdés, szóval nem kell kötekedni)
Figyelt kérdés
Nem alkotok róla véleményt, nem jelentem ki, hogy bármelyik is rossz lenne, csupán érdekel, hogy jól értelmezem e...
A jel cimű dalából nekem az jönle, hogy sátánista, a bosszú népe cimű dalából, pedig hogy zsidó gyülölö...
Szerintetek?
2015. jún. 2. 13:11
2/3 anonim válasza:
A Sabaton egyes számaiból meg az jön le, hogy szélsőjobbosok, pedig a valóságban meg balosok.
Költői/művészi szabadság, tudod...
A bosszú népéről annyit, hogy nem a teljes zsidóság gyűlöléséről szól, hanem a komcsivá lett zsidókéról, akik Rákosi idején mészároltak itthon, majd később SZDSZ-esként őrjöngve utálták az országunkat, ami otthont adott nekik. Ők a "bosszú népe".
3/3 anonim válasza:
Ákos katolikus. Így fura lenne, ha sátánista lenne :)
A bosszú népét nem ismerem, de most majd meghallgatom, kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!