Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg pszcihopata lennék?

Tényleg pszcihopata lennék?

Figyelt kérdés
Ma mondták rám a suliban a tanárnak azért mert én állítólag senkihez nem szólok. Ez persze így nem igaz mert szoktam beszélgetni igaz csak 2-3 emberrel sűrűbben és nem is vagyok beszédes (persze ez hangulattól függ). Akik mondták velük tényleg nem is beszélek mert nem is lenne téma mert tök másak (a semmiről meg nem szeretek beszélni) meg órán sem szoktam beszólogatni inkább csak elvagyok ezért gondolhatják ezt pedig hülyeség de rosszul esik. Szóval ettől már pszcihopata valaki?
2015. dec. 17. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy az.
2015. dec. 17. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ettől nem, egészen más tulajdonságok utalhatnak pszichopata személyiségre. Egyszerűen nem játszik szerepet a kérdés eldöntésében az, hogy ki mennyit beszél.
2015. dec. 17. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebből egyáltalán nem következik,hogy pszcihopata vagy:D
2015. dec. 21. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!