Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire érzéketlen lennék?

Ennyire érzéketlen lennék?

Figyelt kérdés

Mármint arra gondolok, hogy amíg a környezetemben mindenki vagy párkapcsolatban van, vagy arra vágyik hogy párkapcsolatban legyen, addig én nem hogy nem vágyok rá, de egyenesen elképzelhetetlennek tartom hogy valaha is összejövök valakivel, pedig megtehetném.

Én magammal teljesen rendben vagyok, szeretem magam, de azért megfelelő kritikát alkalmazok, magyarul nincs igazán problémám csak nem értem hogy miért néznek rám furcsán hogyha kijelentem hogy egyedül akarom leélni az életem.

Csak én vagyok úgy vele, hogy egyedül is épp elég?

2015. dec. 16. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem érzéketlenség, csak életfelfogás. Nem vagy egyedül.
2015. dec. 16. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:

mert nem ez az általános

kevés kivételtől eltekintve mindenki akar maga mellé párt ilyen vagy olyan formában

ha pedig valakinek kijelented, hogy márpedig te egyedül akarod leélni az életed, persze, hogy furcsán fog rád nézni, mert neki ez szokatlan

2015. dec. 16. 23:40
 3/4 A kérdező kommentje:
az "ismerőseimet" nem értem ilyen szempontból, mikor tudják hogy úgy szeretni nem tudok senkit, de azt hiszik hogy azért várom a nagy a szerelmet, ami teljesen logikátlan
2015. dec. 16. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzéketlenség, egyszerűen csak más véleményen vagy ezzel a dologgal kapcsolatban. Én is így vagyok vele.
2015. dec. 17. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!