Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » +100 év élet tablettán és...

+100 év élet tablettán és vízen, VAGY változatos étkezés? Szövegértés kell hozzá!

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, ki hogyan döntene egy ilyen szituációban.

a) Rendszeresen (mindegy milyen időközönként) egy-egy tabletta, amit legfeljebb vízzel lehet bevenni. Az első darab beszedése után 100 év további élettartamot biztosít, de csak ha nem fogyasztasz mást. Ez esetben, vagy ha nem szeded, megöl. Korlátlanul, mindig rendelkezésre áll.

b) Azt eszel, amit eddig, vagy amit akarsz, (és meg is tudsz fizetni).

Balesetek természetesen bárkivel, bármikor előfordulhatnak. Háború -tegyük fel!- nem lesz. Új tablettát időközben nem fejlesztenek ki. Elméleti kérdés, ne kössetek bele! Csak válaszoljon az, aki szeretne és a megadott feltételek mellett tud is!

2015. dec. 16. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Bakancslistámon egy csomó egy csomó étel megkóstolása szerepel...de talán az a)-at választanám, mert karrierista is vagyok mellé.
2015. dec. 17. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
B. Imádok edzeni, kaja nélkül pedig nincs fejlődés. Na meg gyertya fényes vacsora a barátnővel, főétel pedig egy tabletta? Nem ér annyit.
2015. dec. 17. 08:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés.

Kapásból rávágnám, hogy az a, mert kíváncsi vagyok a jövőre(hosszútávon), de így megfosztanám magam az mindenkori barátnőmmel való romantikus vacsorától, esküvőn sem ehetnék a tortánkból, nem hazudhatnám azt a gyerekemnek, hogy finomat sütött az édesanyával stb. Nem csak az ételt venné el, de rengeteg pillanatot is.

De szerintem bevenném a tablettát, havi min 30e forinttal több pénzem lenne, rengeteg időm felszabadulna(vásárlás, főzés, mosogatás). Az örök élet meg csak elég egy olyan pár találására aki elfogadja, hogy nem szabad ennem. Ha viszont, ő nem kaphat ilyen tablettát akkor én is abbahagynám, hogy együtt haljunk meg

2015. dec. 17. 09:09
 14/17 anonim ***** válasza:
B. Nem szeretnék sokáig élni egy olyan világban, ahol ha valaki máshogy gondolkozik, akkor kiközösítik, lenézik, elhordják mindennek, s ahol a pénz az úr. Plusz nem akarom végignézni, ahogy körülöttem mindenki, akit szeretek, meghal, 100+ év alatt ez meg ugye elkerülhetetlen lenne.
2015. dec. 17. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Sok jót írtatok, köszönöm. A kérdést azok a hírek ihlették, melyek szerint "a vörös hús rákkeltő", "ne sózzunk meg semmit" és hasonlók, amiket naponta találnak ki, és a tököm tele van már velük.
2015. dec. 17. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez az XY rákkeltő, mérgező, stb mindig nagy baromság. Enni lehet bármit, a lényeg a mennyiségen és a minőségen van.

Nekem egyetemi időszakban van/volt hogy egész nap bent ülök, gép előtt dolgozok ezerrel hogy kész legyek, se kedvem, se időm nem volt enni normális kaját. Mellette folyton ropi, csoki, keksz, kóla, cukrok, kávé. Fő kajálásokhoz is virsli, sült krumpli, pizza, elő panírozott dolgok. Fel is szaladt vagy 20 kiló.

Utána meló, lehet mozogni, reggel bringáztam, este bringáztam, alap sportolás volt, mellette normális kajákat ettem, főként rizs, natúr csirkemell, saláták, joghurtok, édességeket minimalizáltam, jó 10 kilót le is adtam vele, és sokkal frissebb, élettel telibb lettem.

2015. dec. 17. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:

De a kérdésre koncentrálva.

A néha jól jönne, mert van hogy szinte egész nap nincs időm enni, vagy 1-2 órákat elvisz a bevásárlás, kaja csinálás. Ha úgy nézem, a nap 24 órájából 12 azzal megy el, hogy eszek, alszok.

Emellett azért nem túl csábító hogy semmi mást nem ehetek, értelme akkor lenne, ha mellette azért ha akarok, mást is kajálhatok.

A 100 év élettartamra sem mindegy, hogy 100 éves vén ember leszek, vagy 100 év múlva is maradok 25-26...mert utóbbi esetén még meg is érné talán. De ha általános esetet nézünk, akkor egy 60-70 évtől már mindenképp lefelé indul az ember, akkor inkább haljak meg fiatalabban de úgy hogy azt ettem ami jól esett.

2015. dec. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!