Mi a véleményed erről? Lent.
Régen csúnya kis sovány gyerek voltam.Nőnél esélyes sem volt.Sőt,sokan meg is aláztak,bántottak.
Azóta változtam.Elkezdtem edzeni,férfiasodni,pénzem is van.Mostmár persze lerázni sem lehet őket,lehetek akármilyen paraszt,nem gond.
Bezzeg anno ha csak levegőt is vettem:"Na,ezért nem kellesz a nőknek!"
Szóval,bennem van a busszúvágy,hogy adjam vissza azt a sok rosszat,amit én kaptam.Ezt meg is teszem.Persze nem fizikai értelemben.
Ha olyanokat bántasz akik semmit nem tettek ellened akkor egy idióta vagy...én nem támogatom a bosszút, szerintem hülyeség amit csinálsz...
Ha meg azokat a nőket bántod akik téged bántotta az is felesleges, ilyen nőkre te időt áldozol??? hülye vagy??? mind1, te tudod, a te időd...de majd ne csodálkozz X év múlva, amikor senkid nincs a hírneved miatt és egy normális csaj sem akar veled kezdeni...akkor lehet sajnálni fogod a sok hülyeségre kidobott évet...
22F
Eddig nem volt senkid, mert nyámnyila voltál. Most meg hogy lehetne, eldobod őket magadtól és bosszút akarsz.
több mint való téged sem az eszedért szeretnek.
Ha megölné a szüleidet egy cigány,mit tennél?
Valószínűleg utálnád az összes cigányt.
Ez ilyen egyszerű...
Direkt írtam ellenkező raszt,mivel azzal szemeben lehetsz rasszista.
De tök mindegy,általánosításon van a hangsúly.
Nem jogos,de ösztönösen is jön az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!