Van mottód? Össze tudnád foglalni az életfilozófiádat, világgal való viszonyodat vagy saját helyzetedet egyetlen mondatban?
Fel a fejjel, amíg van!
(nága mondás)
"Live fast. Die young. Be wild. Have fun." - Lana Del Rey
Olyasmit jelent hogy: Élj gyorsan. Halj meg fiatalon. Légy vad. Élvezd. "
Az a célom hogy élvezzem az életet. Nem az, hogy majd amikor 80 évesen haldoklom elmondhassam hogy csak bio kaját ettem.
Azt akarom csinálni amit szeretnék, olyan lenni mint az óceán. Hatalmas, vad és korlátok nélküli.😊
"Mi történik akkor, ha képzeletünk szüleményei elhiszik, hogy léteznek?"
"I've always thought that I would love to live by the sea, to travel the world alone and live more simply" = Mindig arról álmodtam, hogy milyen jó lenne a tenger mellett élni, beutazni a világot egyedül, s egyszerűbben venni az életet.
"These times are so hard, and it's getting even harder - Success is my only ******* option, failure is not!" = Most oly nehéz minden, ám csak még nehezebb lesz. A siker az egyetlen ******** esélyem, s a bukás nem!
"Ha minden rossz, akkor abban az a jó, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Csak jobb. Azt hiszem."
23f
"A tudás nem ér fel a bölcsességgel"
" A boldog lányok a legcsinosabbak"
Van még egy pár de ezek szerintem nagyon igazak.
az enyém: vót, nincs
ha ennyivel eltudsz intezni dolgokat, akkor ha boldog nem is, de jopar szituban elkerulod a feles stresszt..
ja meg a gl&hf
" KILL THE MUTANT
BURN THE HERETIC
PURGE THE UNCLEAN "
Űrgárdista közmondás.
Én meg ráhúztam egy életfilozófiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!