Akik beszólnak nekem, lebúzáznak másokat nem gondolják, hogy bunkóság és saját kisstílűségeit fejezik ki?
Normalis kerdes nem volt
Nyafogtal
Fogalmazás brutalis
Lol, tőszavakban írjak és kérdezzek? Akkor meg az a probléma, hogy nem érted miről van szó, fejtsem már ki bővebben. Nem tudom honnan veszitek, hogy nyafogok. Ha nyafognák akkor tudod hogyan nézne ki a kérdés?
Jaj figyuzzatok már itt emberek! Olyanok má az emberek velem, tisztára depis vagyok mán én, vannak aki lehomiznak mert jaj, olyan izé, hogyis mondjam (most sírok ) nekem ez fájó, hogy beszólogatnak, miért ilyenek velem segítsetek lécci lécci!
Na ez lett volna a hisztizés okos tojások.
Evidens, hogy a tomondatokat es az egyszerű felsorolást mindenki megérti nem? Ennyi volt a célom az elozo valaszomnal is. Minek törjem magam egy hosszu, szepen felepitett, kifelytett valaszon ha a lényege ugyan az?
Nem volt normalis kerdes, hiszen csak a fent megemlített embereket szidod, szapulod, anyazod. Miert lennel te jobb náluk? Azt meg sem merem kockáztatni, hogy van valami okuk a szidasodra. Teszem azt bunkó voltal, belekotottel valakibe.
Igen, csak nyavajogsz. Miert is? Felsorolod a serelmeidet es Ennyi. Mi a rakomat reagaljunk erre? Ha ideges vagy azt mashol is levezetheted.
Borzalmasan fogalmazol: "hogy bunkóság és saját kisstílűségeit fejezik ki?" Magyarázd mar el, ez mit jelent? Szórend, toldalekok stb. nem ez az egyetlen hely ahol hibásan irtad a mondandodat.
Lelehet pontozni, nem erdekel, egyszeruen a velemenyemet irtam le,
Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!