Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Michael Jackson mikor volt...

Michael Jackson mikor volt szerintetek a leghelyesebb? Szerintetek meghalt?

Figyelt kérdés

Szerintem mindenki tudja, hogy sűrűn megváltoztatja külsejét. Szerintetek mikor volt a legjobb külsője?

Azt is tudja mindenki, hogy hirtelen halt meg. Szerintetek meghalt? (kérlek titeket normálisan válaszoljatok)

2015. dec. 12. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Háát.Akkor nagyon jól csinálják.Persze én is szeretném,hogy éljen,az lenne az egyik legnagyobb kívánságom,de kétlem,hogy megjátszották volna.Bár ki tudja.Lehet MJ kérte meg őket,akkor nyilván egyszerű. Mindenesetre ha él is,nem hiszem,hogy újra találkozhatna vele valamelyik rajongó.
2015. dec. 13. 13:48
 12/13 anonim válasza:
Mindenki nagyon szeretné ha még élne nagyon nehéz ezt elhinni de sakna tényleg halott a családja is megerősitette és nekem a A Bad korszakaban tetuett a legjobban kedvenc klippem az in the closet
2016. jan. 2. 23:25
 13/13 anonim válasza:
Szerintem Michael mindenhol gyönyörű! Nem tudok konkrét korszakot mondani. De persze mindenkinek mád az izlése. Én azon kivűl hogy mindenhol szépnek gondolom, ugy vagyok vele hogy ugyanarról az emberről van szó. Miért kellene megkűlőnbőztetni? És szerintem nem is változott olyan sokat mint ahogy a média beállítja, vagy ahogy az emberek gondolják. Számtalan olyan kép van róla ahol összevan szerkesztve 2 kűlőnbőző korszaka, és a bőre világosságán kivűl meg persze az orrán kivűl, a többi nem változott! :) Na de ez az én véleményem. A halála...Hát ami nem történt meg arról nincs mit beszélni. Számtalan kép,videó,dokumentum mutatja hogy él. Aki jobban beleássa magát a témába az tudja.
2016. jún. 14. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!