Amire gondolunk, az valóra tud válni?
Néha vannak ilyen dolgok, hogy eszembe jut valami, amit szeretnék, vagy egyszerűen csak jó lenne, és az valóra válik.
-Mindig nagyon szép lánynak láttam az unokatesóm, és bántam, hogy nem hasonlítunk legalább egy kicsit. (ő barna haj barna szem, én szőke haj, kék szem)
Pár év múlva többen is megjegyezték, hogy hasonlítok rá, van hasonlóság az arcvonásainkban, mosolyunkban.
-Még általánosban tetszett egy srác, de ő nem ismert, és arra gondoltam, bár rám nézne. Utána évekig bámult még, majd kiderült, tetszem neki (még mindig, 7 év után is)
-Máskor megtetszett egy srác, aki néha bejárt hozzánk munkába, de nem ismertem. Egyik nap arra gondoltam, milyen romantikus lenne, ha otthagyná nekem a telefonszámát. Még aznap visszajött este, és átadott nekem egy darab papírt a mobilszámával.
-Máskor arra gondoltam, miért nem létezik kakaós ajakápoló. Erre pár nappal később másért mentem az üzletbe, és ott megláttam a vadonatúj kakaós Labello-t (annyira új, hogy akkor még a honlapjukon se volt fenn)
-Egyszer arra, milyen lenne már, ha az egyik csoporttársam, akivel csak köszönőviszonyban voltunk, megkérné a kezem csak úgy. Pár nappal később beszélgettünk, és megkérdezte csak úgy, hozzámegyek-e.
én: "Hogy mi van?"
ő: "Nem tudom, csak kedvellek. Igazából még sose akartam elvenni senkit, de téged szívesen elvennélek"
Ennek mi az oka? Vagy hogy működik?
Anyám, milyen igazsággal?
Nincs életed, vagy mi bajod van, hogy ide jársz kötekedni?
Az ilyen jellegű "mágikus gondolkodás" nem idegen tőlem és másoktól sem :)
Ajánlom Fenákel Judittól a cég embere című könyvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!