"Vigyázz mit kívánsz, mert végül valóra válik. " - Ez igaz lenne?
Nem tudom, hogy hová kellene ezt írnom de itt kapom a legértelmesebb válaszokat.
Sokszor hallottam már ezt de még csak mostanában gondoltam bele, hogy a rossz dolgok így történtek meg, viszont a jók sehogy.
12-13 éves koromban nem voltak barátaim csak egy, aki miatt kiközösítettek engem is az osztályból, minden nap sírtam de még itthon se éreztem, hogy figyelnek rám. Azt hiszem közel voltam a depresszióhoz, ezt most halál komolyan mondom. Volt egy idő amikor a saját halálomat kívántam egy sírógörcs közepén. Mikor kicsit lenyugodtam azt kívántam, hogy bárcsak lenne valamilyen kicsit komolyabb betegségem, hogy rám is figyeljen valaki. Erre 1 éve kiderült, hogy szívbeteg vagyok és műteni is akartak miatta, azóta érzem, hogy a családom többet törődik velem. Már rég megbántam, hogy ilyeneket kívántam de végül megkaptam amit akartam.
A másik az volt, hogy valamiért azt akartam, hogy haljon meg valaki környezetemben. Illetve nem is azt konkrétan csak ezzel kapcsolatban valamit, hogy hogyan reagálnék rá, milyen lenne. És 6 hónapja meghalt az akit a nagymamámnak tekintettem és nagyon szerettem.
A jó dolgok amikre már sok éve vágyom, nem akarnak megtörténni de ezután a két dolog után már hiszek a mondásban. Szerintetek igaz? Veletek történt már ilyesmi?
16/L
Hát nemtom, én úgy vagyok szívbeteg, hogy nem vágytam rá, csak örököltem. :D
"Pontosan igaz.Vágytam mint mindenki az igaz nagy szerelemre.Meg is kaptam.És tönkre is tette az életem..."
Jól van, te a nagy szerelemre vágytál, de arra nem, hogy véget érjen, szóval nem az lett, amit szerettél volna ergó nem igaz a dolog, hogy az van, amit kívánsz. :)
IGen.
Hallotál már a ´vonzás törvényéről´? Vagy a ´titok´ című filmről?
A gondolatainknak ereje van, már én is észre vettem.
Igen igaz. Vigyázz mit kívánsz, mert megkapod. Ha pedig valahogy mindig rosszul sültek el ezek a dolgok az azért van, mert nem jól kívántad. Kívánni is, meg gondolatokkal bevonzani is csak pozitívan lehet. Tehát nem "csak ne én kapjak egyest", mert az nem fog működni, hanem "legyen a jegyem minimum kettes", és nem "csak ne én feleljek ma" hanem "teljen el a mai matek óra az én feleltetésem nélkül". Tagadás nélkül kérj.
Másoknak pedig soha de soha nem szabad kérni semmit, se jót se rosszat, mert az visszahat ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!