Hogy értelmeznétek azt, hogy "Vigyázz! Csak meg ne kapd azt, amire annyira vágysz. "?
Én már jártam meg ezzel az életben. Egy nagyon vágyott álmom teljesült, csak később derült ki, hogy az ár, amit fizettem érte, nagyon magas volt. Most, így 10 év elteltével már egyenesbe jött az életem, de akkor és ott eléggé padlón voltam.
Semmi nem olyan mint amilyennek képzeled, mikor Isten,a sors, az élet ad valamit, azért Neked is adni kell cserébe valamit, mert csak azt tudod megbecsülni amiért megdolgoztál, aminek megfizetted az árát, és előfordul, hogy ezt az árat utólag soknak fogod találni.
"Én már jártam meg ezzel az életben. Egy nagyon vágyott álmom teljesült, csak később derült ki, hogy az ár, amit fizettem érte, nagyon magas volt. Most, így 10 év elteltével már egyenesbe jött az életem, de akkor és ott eléggé padlón voltam."
Szó szerint ugyanez történt velem is!
A "Született feleségek"-be van egy olyan párbeszéd, ami most eszembe jutott:
- Carlos mindent megadott, amire vágytam: Fényűzés, luxus, smukkok.
- De mégsem vagy boldog. Miért?
- Nem tudom. Talán rossz dolgokra vágytam.
Van benne valami. (nem pontos az idézet)
Mert nem biztos, hogy boldog leszel az adott dologgal.
Én nagyon szerelmes voltam egy srácba középiskola utolsó évében.
Annyira, hogy tiszta hülye voltam, és álomvilágban éltem.
Elvakított a külseje, a vízilabdás sikerei, az, hogy egyetemista, milyen okos, milyen komoly, bla, bla...
Nagyon vágytam utána, és megkaptam!
Nem elcsábítottam, meg nem én mentem utána, hanem ő kezdett el érdeklődni, randira hívott, stb...
Hát, a mennyekben jártam!
Nem részletezném, de kb. fél év múlva kiderült, hogy minden jó tulajdonsága ellenére olyan őrült agresszív ember, amilyennel még nem találkoztam.
Mindent ellenőrzött rólam, hova megyek, mit csinálok, annyit nem mondhattam, hogy "Nem!", mert már üvöltött, úgy vette, hogy direkt packázok vele.
Ha ideges volt, szétverte a lakását, ököllel szakította be a gipszkartont, az ajtókat, földhöz vágta a virágcserepeket, minden, amit akarsz...
Azt hittem megőrülök, soha nem gondoltam volna ezt róla!
Nagyon vágytam rá, de nem tudtam, hogy ki is az, akire vágyom!
Megkaptam!
Kár volt!
Alig tudtam szabadulni tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!