"Vigyázz mit kívánsz, mert végül valóra válik. " - Ez igaz lenne?
Nem tudom, hogy hová kellene ezt írnom de itt kapom a legértelmesebb válaszokat.
Sokszor hallottam már ezt de még csak mostanában gondoltam bele, hogy a rossz dolgok így történtek meg, viszont a jók sehogy.
12-13 éves koromban nem voltak barátaim csak egy, aki miatt kiközösítettek engem is az osztályból, minden nap sírtam de még itthon se éreztem, hogy figyelnek rám. Azt hiszem közel voltam a depresszióhoz, ezt most halál komolyan mondom. Volt egy idő amikor a saját halálomat kívántam egy sírógörcs közepén. Mikor kicsit lenyugodtam azt kívántam, hogy bárcsak lenne valamilyen kicsit komolyabb betegségem, hogy rám is figyeljen valaki. Erre 1 éve kiderült, hogy szívbeteg vagyok és műteni is akartak miatta, azóta érzem, hogy a családom többet törődik velem. Már rég megbántam, hogy ilyeneket kívántam de végül megkaptam amit akartam.
A másik az volt, hogy valamiért azt akartam, hogy haljon meg valaki környezetemben. Illetve nem is azt konkrétan csak ezzel kapcsolatban valamit, hogy hogyan reagálnék rá, milyen lenne. És 6 hónapja meghalt az akit a nagymamámnak tekintettem és nagyon szerettem.
A jó dolgok amikre már sok éve vágyom, nem akarnak megtörténni de ezután a két dolog után már hiszek a mondásban. Szerintetek igaz? Veletek történt már ilyesmi?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!