Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abba bele lehet halni, ha az...

Abba bele lehet halni, ha az embert senki sem szereti, vagy egy idő után megedződik az ember, és csak erősebb lesz?

Figyelt kérdés
A helyzet az, h amióta meghalt a nagymamám azóta senki nincs aki szeretne. Egyedül érzem magam a nagyvilágban, még ha társaságban vagyok, akkor is. Minden ismerősöm olyan rideg, mindenki el van foglalva a saját dolgával, senkit nem érdekel, h mi van velem. Nincs barátnőm sem, de meg is értem, mert nem várhatom el egy lánytól sem, h 1 ilyen szeretethiányos ronccsal járjon. Na de a kérdés, h ezt meddig lehet bírni ha nem szeretik az embert, mert én néha úgy érzem, h nagyon rosszul bírom, máskor meg épp azt érzem, h ettől csak egyre jobban megerősödök.

2015. dec. 5. 21:10
1 2
 11/12 ABORG válasza:

Engem soha nem vonzott masok tarsasaga, nem vagyok szeretethianyos, teljesen boldog eletet elek.

Keress valamit amit szeretsz csinalni, ennyi a dolog lenyege.

Mondjuk lehet hogy en felig pszichopata vagyok :D

2016. jan. 6. 17:00
 12/12 anonim válasza:
Az vagy aminek hiszed magad..Sokszor az embernek meg kell rázni magát és kilépni az önsajnálatból...persze a gyászt meg kell élni..de után, ha igazán szeretted akit elveszítettél,úgy kell élni ,hogy ha látna büszke legyen rád!
2017. júl. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!