Úgy érzem itt vége mindennek?
18 éves vagyok és nem érzem hogy bármi értelme lenne élnem. Az evolúciós fejlődésben a legalacsonyabb szinten vagyok. Jól tanulok, vannak céljaim, normális családi hátterem van, vannak barátaim páran de a szerelmi életem egy katasztrófa. Ronda és szerencsétlen vagyok, nem vagyok életrevaló úgy érzem, úgy gondolom hogy nincs értelme továbbadnom a génjeimet mert egy ugyanilyen selejt lenne belőle mint én aki nem tud csajozni, hiába dolgozik és ennek ellenére sem sikerül neki semmi. Évek óta mintha egy helyben járnék, üres vagyok, egy lány sem vonzódik hozzám, egy lány sem akar hozzám csatlakozni és egyedül nem akarom leélni az életem pedig nagyon úgy néz ki hogy muszáj lesz mert nem születtem jó pasinak :(
Ha ez nem elég még ott van a többi kudarc is. Rendszeresen átvernek, kihasználnak, egész életemben csak adtam és adtam de sosem kaptam semmit sem, mintha az lenne a sorsom hogy leszívják amim van aztán meg haljak meg :( idegileg nem bírom már a szenvedést
Sokszor fordul meg a fejemben hogy mit keresek én itt ebben a világban? Mil célt szolgálok itt? Semmilyet sem, csak a legalsó réteget képviselem akit a nagyok megesznek...
Koncentrálj a céljaidra,a többi majd alakul!
És ne agyalj annyit,inkább kösd le magad valamivel.
Az önsajnálat nem vezet sehova.
Most eszembe jutott a Pokemon főcímdala.
Ember, kelj fel és tegyél ellene.
"Kelj fel és tegyél ellene"
Ronda külsőn semmi sem segít, így születtem, a csúnya fejemet nem tudom megváltoztatni
Biztos hogy ronda vagyok, rengetegszer tapasztaltam és mondták már sokan hogy az vagyok
Ha tényleg nem lennék ronda akkor már nem itt tartanék
Ugyan kérem; hányszor előfordult, hogy elkezdtem beszélgetni egy úgymond normális kinézetű emberrel, és minden mondatával rondább és rondább lett, és elkezdett szörnyetegnek látszani.
De az is előfordult egyszer-egyszer, hogy égett arcú, leforrázott teljesen asszimmetrikus emberrel beszélgetve egyre vonzóbbnak tűnt, ahogy hallgattam.
Örülj neki, hogy férfi vagy, könnyebb a dolgod, mintha nő lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!