Mit jelent, ha egy csaj pin up girl?
4-nek van igaza szerintem.
Önkifejezés, valahol szeretné megmutatni magát, de nem igazán tudja, mi is a neki való út.
Nem kell feltétlen elítélni.
...Szó szerint véve azt jelentette eredetileg az ötvenes években, akik a nyuszis vagy más magazinokban megjelentek és a katonák, vagy tinik, kitűzték a falukra a képeiket, innét a név. De ebben pl. Marilyn Monroe volt a vezető, aki az egyik legszebb nő volt az ismertek közül a világon.
...Önmagában nem rossz, sok csajnak tetszik hogy nézegetik, képeit kirakják. Ma már nem annyira pozitív dolog, hatvan éve az volt.
...Ha élő barátnőről (vagy rólad, mert nem derül ki hogy te nő vagy férfi vagy) van szó, akkor nagyon attól függ, milyen.
..Ha ő maga mondja magáról, hogy "én egy pin-up vagyok", az dicsekvés, a külsőség fontosságának jelzése, felhívás a saját vélt vagy valós szépségeire.
...Mint mondtam, önmagában nem gond, de fontos, hogy ő szerinte a külsőségek fontosak.
...Ha ez így van, akkor a potenciális partnereitől is a külső szépséget fogja elvárni, illetve a pénzt, anyagiakat, megjelenést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!