Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálja ezt egy csaj?

Miért csinálja ezt egy csaj?

Figyelt kérdés
Régen össze akartunk jönni,de idő közben össze jött mással.Két év múlva megkeres,hogy megbánta és sajnálja mit tett velem,kér egy második esélyt.Elmesélte hogy mennyire átverték a pasijai.Flörtölt velem,eszembe juttatta,hogy régen mennyire szerelmes voltam bele,magába bolondított újra.Összejöttünk,majd egy apró hibáért(mondtam,hogy szerintem bizonyos helyzetekbe a barátnői elé helyezhetne,és kiverte a hisztit,hogy mégsem áll készen a kapcsolatra) összeveszett velem.Napok óta nem tudok aludni,folyamatosan csak rá gondolok,szétvet az idegesség,hiába hívom fel nem akar találkozni velem.Szerintem igazam volt,de azon a szinten vagyok,hogy igazat adok neki és bocsánatot kérek tőle,csak hogy újra együtt lehessünk.Miért nem akar találkozni sem,hogy megbeszéljük a dolgokat?Ha nem érez semmit irántam akkor miért keresett meg két év után és miért tette megint tönkre az életem?Sírt hogy kihasználják a barátai,de azt az embert aki megbecsülné és szereti meg csak úgy dobja egy apróságért.Élvezik ezt vagy mi?
2015. okt. 7. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok:)
2015. okt. 7. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez az aljas nőszemély csak játszott veled, ez nyilvánvaló.

Unatkozott, te pedig kéznél voltál rögtön.

2015. okt. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!