1/7 anonim válasza:
tudod van az a sztereotípia nevű dolog, ááá hagyjuk nem magyarázom ezt egy szőkének :D
remélem érted :)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem,de nem szőke vagyok
2015. aug. 6. 14:17
3/7 anonim válasza:
Azért, mert ha megfigyeled az amcsi beképzelt nők nagy %-a szőke, a buta pláza cicák szőkék. Így elterjedt ez a sztereotípia.
Azonban nézd meg kis hazánkat, a mai fb celebek vagy esetleg magyarok:
Kelemen Anna
Dósa Fanni
Pintér Nati
stb. stb. mind szőke.. ezért van a sztereotípia. :)
4/7 anonim válasza:
Bocsi és lemaradt az, hogy nem érted, mert az első egy viccet írt... ami nem esett le számodra...
5/7 anonim válasza:
Igen, mert ma mindenki a sztereotípiák alapján ítélkezik. Ahogy mindent, ezt is átvettük az USA-ból :/ Ott tényleg úgy van, hogy minden második szőke nő plasztik, agyhalott, pink plázacica, de nálunk nem igaz egyáltalán! Sok szőke nőismerősöm van, akik orvosok, ügyvédek, bankárok, tanárok stb. És mindegyik megállná a helyét egy IQ teszten :D Ha pl. átfestem a hajam szőkére, rögtön megyek plasztikáztatni és beszerzek egy zsebkutyát? Nem, nem! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
2015. aug. 6. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!