Miert van az, hogy a fiuk ha nincs baratnojuk akkor nem banjak ha egy idegen csaj fogdossa, stb, de egy lany banja ha egy idegen fiu ezt csinalja?
Figyelt kérdés
Lefogadom a fiuk nem bannak ha egy idegen csaj az utcan szembejonne veluk es szexelne,de a lanyok bannak ha egy idegen fiu ezt tenne veluk.2015. nov. 21. 15:52
1/4 opened paradise válasza:
Minden fiú ribnc?
Hát én nem hagynám. Ingyé nem :D
De amúgysem. Dolgozzon meg érte.
2/4 anonim válasza:
Egyik állítás sem feltétlenül igaz. Én pl. eléggé nehezményezném, ha egy olyan lány kezdene el fogdosni, aki egyáltalán nem az esetem, pedig pasi vagyok. Viszont amelyik lány tetszik, az jöhet nyugodtan, mondjuk ez igaz D:
De ez is egyénfüggő, van olyan pasi, aki még így sem engedné magához csak úgy a lányt...
Lányok nevében nem akarok beszélni, ők jobban tudják ezt, de sztem ott is egyénfüggő. Van olyan lány, aki lefekszik az elsővel, aki tetszik neki, különben nem létezne az a fogalom, hogy "egyéjszakás kaland".
3/4 anonim válasza:
Te bizalom nélkül megengednéd egy vadidegennek, hogy beléd dugjon valamit?
4/4 anonim válasza:
mert ha egy csaj fogdos és nem tetszik neked, simán leállítod, lefogod a kezét vagy ilyesmi. egy lány nehezen tudná, ha egy nála jóval erősebb fiú erőszakos (és azért nem a gizda pistikék szoktak rámenősek lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!