Milyen férfi, vagy egyáltalán milyen ember az, aki maga elé enged egy lányt a sorban, mire a lány megköszöni, erre a csávó azt mondja, hogy "Szívesen, de te nem vagy lány! "? Férfi az egyáltalán?
Figyelt kérdés
Mikor az esett történt mindenki röhögött, kivéve engem. Szegény csajt nagyon sajnáltam. Vajon mit érezhetett akkor? :/2015. dec. 3. 11:33
11/15 anonim válasza:
Ha én a lány lettem volna,visszaáltam volna mögé és mondtam volna,hogy szívesen,de te nem vagy férfi.
És megkérdeztem volna az ott lévőket,hogy mi az olyan vicces...
Sajnos vannak ilyen majmok.
12/15 A kérdező kommentje:
Mi ezen a fura? Szálltak fel a buszra, a többi csajt is előre engedte, de mikor az a csaj ment és közben megköszönte, beszólt neki. Azért engedte őket előre, mert lányoké az elsőbbség. És csak annak az egynek szólt be.
2015. dec. 3. 11:56
13/15 anonim válasza:
Gondolom, a többi nem volt ilyen nagydarab.
Hát elég bunkóság. Biztosan azt hitte, hogy ettől vicces és menő lesz, és sajnos a többiek a röhögésükkel ebben meg is erősítették.
A kérdésre válaszolva az ilyen ember bunkó és gonosz.
14/15 anonim válasza:
Egyértelműen, hogy nem férfi az ilyen..egy férfi nem mondana ilyent bárhogy is nézzen ki a lány.
Egy egyszerű bunkó ember volt aki ezzel próbálta magát kiemelni..hát nem sikerült!
Szép napot!
15/15 anonim válasza:
Én még mindig nem értem. Pedig elolvastam a kommenteket, de nincs meg a dolog. Szerintem ennek volt egy előzménye, amiről te lemaradtál, ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!