Vannak itt érdekes emberek?
Figyelt kérdés
Őrültek, pszichopaták, depressziósok, különcök, furcsák, magányosak, kisiklott életűek. Akárki, aki egy kicsit is nem normális.2015. dec. 3. 01:15
2/11 A kérdező kommentje:
Melyik harmada?
2015. dec. 3. 01:47
3/11 anonim válasza:
Különc, furcsa, magányos valamennyire. Egyik sem végletes teljesen. (#1)
4/11 anonim válasza:
Szerintem már az is külön kérdés, hogy mi számít normálisnak... na jó, ha a társadalmi normát veszem akkor én is kilógok sok tekintetben ebből a körből. :D
Bár én inkább az a kategória vagyok aki egy Tim Burton filmben otthon érezné magát. :D
5/11 anonim válasza:
Kisiklott életű egyén elég sok van itt, meg magányos, mondjuk a magányosak lehetnek jófejek, a kisiklottak inkább a kötekedős kioktatós kategória szoktak lenni. Amúgy ha ilyesmik érdekelnek nem tudom hallottál-e a Humans of New York-ról, facen keress rá :) A blogger srác érdekes történetű emberekkel készít miniriportokat, elmondanak egy érdekes, személyes storyt magukról és lefotózza őket, baromi érdekes :-)
6/11 anonim válasza:
Itt a gyikon sok furcsa teremtmény van.
Magányos is rengeteg akad sajnos..kisiklott életű meg depressziós is..
Mondjuk én azokban az emberekben akik trollkodni járnak fel enyhén "pszichopatának" tekintem..normális ember nem bánt meg,sérteget más embert, pláne nem idegent akiről semmit sem tud..
Szép napot!
7/11 anonim válasza:
pszihoata depressziós itt vayok.
8/11 anonim válasza:
Pszihopata, felviláosult, 100%osan boldog, életsegítő, zseni, naaaaaaagyon furcsa személyiséggel rendelkező 19F vagyok.
7# írj rám, had rángassalak ki depressziódból.
9/11 anonim válasza:
Találkoztam már itt durván pszihopatával. Én csak kicsit vagyok fura.
10/11 anonim válasza:
Mindenki érdekes, szóval most nem is értem ezt a kérdést. Irjon ide az összes ember, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!