Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek sokan?

Miért ilyenek sokan?

Figyelt kérdés

A mai fiatalok nagyon sokan tisztelet a kivételnek!

Egyfolytában nyavajognak a tesi óra miatt, annyira nyegleó meg túlsúlyos (nem mindenki tehet róla) is van,tudom nem a tesi órán múlik ez mind ,de azért nagyban hozzájárul, én miért szeretek mozogni? Ennek nem kéne tök természetesnek lenni?

Ja meg a másik kedvencem,hogy lányok mi a szart csinálnak az öltözőben amit én nem? Én is lány vagyok 3p alatt átöltözök ,de ők folyton panazkodnak ,hogy ez nem eleg meg mittudomén.....miattuk szívok,egyedül én vagyok lány ,aki mindig átöltözöik időbe,de a tanár velem is futattja a köröket (jo mondjuk a fiúkkal is,de mondja ,hogy egy lány se képes sohase átöltözni)

Á na remélem érthető :D

Ne mondja senki kérlek,h aludni kéne,holnap nincs nekem tanítás :)

2015. nov. 30. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te, csak mert ilyenek az átlagemberek. Jól esik bármi miatt panaszkodni, hőbörögni. Az életnek nevezett játékban meg azt a lovat pakolják meg, amelyik húzni is tud. Szokjad, sok ilyen munkatársad lesz még.
2015. dec. 1. 09:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Az összes tantárgyban, a nyelvtantól kezdve a kémiáig, sikerült megtalálnom a szépséget, kivéve a testnevelést. Kezdettől fogva utáltam az egészet, az izzadtságot, a szagokat, a versenyzést, a mások előtt való szereplést, ráadásul a testem többi részéhez képest hatalmas, feltűnő melleim voltak, ami miatt folyamatosan szégyelltem magam. Fel is mentettem belőle magam 10.-ben, mégse lettem se túlsúlyos, se nyegle, pedig azóta nem tettem be a lábam tornaterembe.
2015. dec. 1. 17:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát oké utolsó..
2015. dec. 1. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!