Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, mit szóltok, hogy egy...

Fiúk, mit szóltok, hogy egy lány lett a legintelligensebb egyetemista?

Figyelt kérdés

Fiúk, mit szóltok, hogy egy lány lett a legintelligensebb egyetemista? :)

"Az abszolút győztes Péterfia Judit 15 perc 26 másodperc alatt, míg Bán Róbert 19 perc 30 másodperc alatt oldotta meg a feladatokat."

[link]

Pedig állítólag a lányok rosszabbul szoktak szerepelni az IQ teszteken. ;)

2015. nov. 26. 00:15
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

17: Miért?

Mindegyik kiválóságot a szakmai elit állapítja meg a szakmában megalkotott szabályok mentén.

2015. nov. 26. 01:58
 22/44 A kérdező kommentje:

Persze, hogy lehet életképtelen, de a fiúkra is igaz ugyanez. Nem is erre vonatkozott a kérdés. :)

Nekem inkább csak az volt a meglepő, hogy mindenkibe azt sulykolják, hogy a lányoknak kevesebb az IQ-juk, erre kiderül, hogy a legmagasabb IQ-val rendelkező egyetemisták versenyét sorozatosan első, másodéves lányok nyerik. :)

2015. nov. 26. 02:06
 23/44 anonim ***** válasza:
51%

" mindenkibe azt sulykolják, hogy a lányoknak kevesebb az IQ-juk"

Én ezt most "hallom" életemben először.

Az egész kultúránk attól harsog, hogy a lányok az okosabbak. Hosszú időn át emiatt a férfiak lánygyermeket akartak, ez volt "divat" végig a 70-es, 80-as, 90-es években. Az iskolában is végig piedesztálra voltunk emelve mi, lányok, a sokkal nagyobb eszünk miatt (fiúk részéről, nem csak a tanáraink részéről).

Vagy az osztály legjobb tanulói nálatok fiúk voltak esetleg?

Te melyik korosztály vagy?

2015. nov. 26. 02:12
 24/44 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, másodéves egyetemista lány.

Én nem vettem észre, hogy piedesztálra lennénk emelve, sőt.

"Én ezt most "hallom" életemben először."

Hát a lányok átlag IQ-ja tényleg kevesebb, ezt még statisztikából is mondta a tanárunk.

"Vagy az osztály legjobb tanulói nálatok fiúk voltak esetleg?"

A matekosok közül középiskolában a fiúk voltak a jobbak.

Igaz, hogy az én osztályomban nem volt sok lány.

Itt az egyetemen viszont megfordulni látszik a helyzet. Sok a lány, bár fiúból még így is több van, de a lányokat jobbnak érzem. :)

Egy csomó fiú, akivel együtt kezdtem, már nem velünk jár, mert bukott, a lányok között viszont ritka az ilyen. :)

Okosabbak volnánk? :)

2015. nov. 26. 02:27
 25/44 anonim ***** válasza:

Mit Kellene?

Gratula neki.

2015. nov. 26. 03:53
 26/44 anonim ***** válasza:
0%

Mostanában menő lett a nőket felfuttatni.

Nézd meg az összes ilyen Lmp bohócpártot, mindegyiknek női jelöltje van.

Nem lényeg, hogy nem ő a legalkalmasabb jelölt, akire a legtöbben szavaznának.

Nem.Mégis őt jelölik, mert nő.

Ez most kb ilyan, hirtelen kiderült, hogy minden suliban a nők az okosabbak.

Megnyugodhatsz, jövőre női amerikai elnököt avatunk és ez majd szépen trend lesz mindenhol ;)

2015. nov. 26. 05:42
 27/44 anonim ***** válasza:
50%

Azt, hogy a nőkben még mindig benne van a kisebbségi komplexus, ha ilyen témákon gondolkodnak.

Egy férfinak/fiúnak eszébe nem jutna ugyanezt kérdezni a lányoktól.

2015. nov. 26. 05:55
 28/44 Koplárovics Béci ***** válasza:

Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem minden nő hü..e pi..a. Kár, hogy általában éppen ezt próbáljátok bizonyítani.

Felmerült a "biztos úgy néz ki". Egyszerű facebook keresés után azt mondom, hogy abszolút nem "úgy néz ki". Sőt...

2015. nov. 26. 07:36
 29/44 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, most ezzel mi a célod, provokálni akarsz? Senki nem mondta, hogy minden nőnek alacsonyabb az IQ-ja, hanem max. azt, hogy nagy átlagban esetleg alacsonyabb.

Most jöjjek az ellenpéldával, hogy hány női és férfi feltaláló van?

Most hogy kiemelkedik két zseni nő (ha azok egyáltalán, az ilyen példás tesztekre azért lehet készülni) attól még a többi 99 % lehet síkhülye. Te nyertél esetleg? Nem hiszem, akkor meg mit ékeskedsz más tollaival, most szerinted ez azt jelenti, hogy Te is intelligensebb vagy a 3., 4. stb. helyezetteknél, vagy a legtöbb fiúnál? Hát a kérdésedből kiindulva, nagyon nem...

2015. nov. 26. 07:39
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja ráadásul most olvasom, ez egy online versenynek indult, 3400-an megcsinálták az online tesztet, de abból is csak 800 ment el a középdöntőre, a többi s.zart rá nagy ívben. Szóval elég erős túlzás, hogy az ország legintelligensebb diákja. (kb mint a szépségversenyeken, hogy a legszebb, ja de csak a résztvevők közt). Nyert egy versenyt, ehhez grat. neki, de a zsenik lehet otthon maradtak, ők nem kérkednek a tudásukkal. :D
2015. nov. 26. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!