Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, mit szóltok, hogy egy...

Fiúk, mit szóltok, hogy egy lány lett a legintelligensebb egyetemista?

Figyelt kérdés

Fiúk, mit szóltok, hogy egy lány lett a legintelligensebb egyetemista? :)

"Az abszolút győztes Péterfia Judit 15 perc 26 másodperc alatt, míg Bán Róbert 19 perc 30 másodperc alatt oldotta meg a feladatokat."

[link]

Pedig állítólag a lányok rosszabbul szoktak szerepelni az IQ teszteken. ;)

2015. nov. 26. 00:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
85%
Dewaru100 nyugi, nem is a te testedre vagynak.
2015. nov. 26. 01:13
 12/44 A kérdező kommentje:
A külső meg az intelligencia között nincs semmi összefüggés!
2015. nov. 26. 01:18
 13/44 A kérdező kommentje:

Annyira szánalmas egyébként, hogy ha egy IQ versenyen két fiú nyer, a lány meg csak harmadik, akkor "persze, a lányok nem olyan okosak", de ha két lány végez az élen, a legjobb fiú meg csak harmadik, akkor meg "hiába okosak, de ki d*gja meg őket?"

:(

2015. nov. 26. 01:21
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Versenyen nem voltam, de az IQ-m 140. 17 éves korom óta 1-2 hetes kihagyásokkal mindig volt párkapcsolatom, a házasságomból pedig született 3 gyerekem. Nem összeegyeztethetetlen a nemi élet a magas IQ-val.:-)

47/N

2015. nov. 26. 01:28
 15/44 anonim ***** válasza:
68%
#13, ne foglalkozz az irigyekkel. Ha fiú nyert volna, ugyanezek azt mondanák, biztos egy életképtelen lúzer omegahím, akinek a szombat esti programja is Jávában van, egy kiló kenyeret nem tud venni a boltban, lányt meg még életében nem látott.
2015. nov. 26. 01:38
 16/44 anonim ***** válasza:
26%

3: De azt úgy kell érteni, hogy az összes fiú átlaga kicsivel jobb, mint az összes lány átlaga ebben a képességben.

De mindig az ellenkező nemből kerülnek ki a legjobbak.

Pl. a lányok messze jobb táncosok, de a legjobb táncos férfi. Szakácsoknál szintén ugyanez.

Matekból is az évfolyamomban egy lány volt messze a legjobb országos szinten.

2015. nov. 26. 01:41
 17/44 anonim ***** válasza:
A tánc meg a konyhaművészet azért elég szubjektív... a matek meg az IQ-teszt objektívebb.
2015. nov. 26. 01:53
 18/44 anonim ***** válasza:

Még életemben nem hallottam olyan baromságot, hogy a lányok rosszabbul szerepelnek az IQ teszteken. ;)

Egyébként szerintem marhaság, attól, hogy valaki pár logikai feladatot megtud oldani gyorsan, még lehet hihetetlenül életképtelen (akár fiú, akár lány). Az IQ nem minden. Mondom ezt úgy, hogy lányként nálam is átlagnál magasabb IQ-t mértek 16 évesen.

Van olyan nőismerősöm aki vénlány lett, tucatnyi diplomával (többet egymással párhuzamosan csinált), kapcsolat és gyerek nélkül, és középkorúként még az anyjával él. Amikor pályaválasztás előtt álltam elmondta, hogy mennyire megbánta, hogy elszaladt felette az élet, úgy, hogy nem is élt. Sőt egyik szakmájában sem dolgozott igazán, arra már nem volt ideje a diplomahalmozás mellett. Mert biza nem minden az ész. Más egyetemre készülő ismerőseimmel is elbeszélgetett, óva intett mindenkit attól az életviteltől amit ő követett.

Kicsit sokkolóan hatott 17 évesen, ezeket egy piedesztálra emelt okos embertől hallani.

(De férfiban is láttam már hasonlót, 28 éves és csak annak él, hogy ő okos. Kíváncsi leszek mi lesz vele 20 év múlva)

2015. nov. 26. 01:54
 19/44 A kérdező kommentje:

Na jó, utánanéztem...

fiúk a nagyon alacsony és a nagyon magas IQ-jú emberek körében felülreprezentáltak. Például:

[link]

Vagyis a nagyon hülyék és a nagyon okosak között több a fiú :)

Ezért is volt furcsa azt olvasni, hogy a lányok évről évre verik a mezőnyt IQ versenyben.

"Matekból is az évfolyamomban egy lány volt messze a legjobb országos szinten."

És akkor még a matek fiús tárgy? :)

2015. nov. 26. 01:56
 20/44 anonim ***** válasza:

Mielőtt félreértene mindenki, nem azt mondom, hogy az okos emberek standard lúzerek. De ők is képesek orbitális marhaságokat csinálni, szóval fölösleges annyira piedesztálra emelni valakit csak az IQja miatt.

Utolsó voltam.

2015. nov. 26. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!