Van itt olyan ember, aki rasszista és büszke rá?
Miért?
Van olyan, aki nem rasszista?
Hogyan definiálnád a rasszista szót?
A szó szoros értelmében azt jelenti, a bőre színe miatt utálja valaki az embereket.
Ez szerintem így, ebben a formában nem igaz. Utálom a cigányokat, amiatt, ahogy viselkednek, amilyen az életformájuk, amiket csinálnak. De utálom a fehér embereket is, akik ugyanígy viselkednek, semmi köze ennek a bőrszínhez, és bár 100-ból ha egy cigány normális, azt nem fogom utálni.
Nem mondom, hogy büszke vagyok erre, hisz mire legyek büszke? Ez egy ténymegállapítás : Elítélem a cigányokat, a viselkedésük miatt.
A feketékről nem tudok nyilatkozni, hisz itt vajmi kevés van belőle, amerikában, ahol sok van, pedig nagyon megoszló a viselkedésük, vannak normálisak, és olyanok, mint itt a cigányok.
Az arabok nagy részét is utálom, de szerintem ezt sem kell megindokolni. Elvakult, hím-soviniszta, erőszakos ösztönlény a legtöbb, ismerek is egy párat, gusztustalanok.
Mindamellett azt mondom, a szkinheadek nagy része pont ugyan olyan, mint a cigányok. Azért is verekednek, mert valaki rájuk néz (mit bámulsz? stílusú viselkedés, ami a cigányok sajátossága), belekötnek bárkibe ok nélkül, buták, tájékozatlanok, szítják a feszültséget.
Egyetértek az előttem szólóval.
Nem azzal van a baj, hogy valaki milyen etnikumhoz tartozik, hanem, hogy milyen a viselkedése.
Elítélem ha bűnt követ el bőrszíntől függetlenül a fehéret, a barnát, a sárgát, a kéket, a rózsa szint.
Csak hát a sok évnyi élettapasztalat, meg a ki nem mondott, de valós statisztikák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!