Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Soha nem szeretnék megházasodn...

Soha nem szeretnék megházasodni. Elítélendő ez?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok embernek,jobbára nőknek,nagyon fontos dolog az esküvő és sokuk erre a napra vár hosszú évekig,de valahogy engem ez a dolog nem vonzz.

Az ismertségi körömben nem is tudok olyan emberről aki ne vált volna el: Szüleim elváltak,nagyszüleim elváltak,kereszt szüleim elváltak,stb..

Tesómék most váltak el, 3 év házasság után és az első gyerek születése után 1 évvel.

Anyám napok óta ezen rágódik és nem is hajlandó beszélni a fiával.

Sok olyan eset van,amikor már csak a gyerekek miatt vannak együtt az emberek és inkább élnek egymás mellett mint két idegen.

Aztán ha a gyerekek elköltöznek otthonról,akkor még rosszabb lesz a helyzet.

Nem is egymással élnek,hanem egymás mellett,úgynevezett társas magány.

A társadalom erőlteti a házasság intézményét és ha nem vagy házas,akkor lenézik az embert,mintha valami bűn lenne.

Mit gondolsz erről?

2015. nov. 23. 22:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom,hogy nem akarok párt magam mellé,csupán nem akarok megházasodni.
2015. nov. 24. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
AZ a baj, hogy amiket az esküvőn megfogadnak az emberek abba másnapra telibe sz*rnak. Ezért nem működik az esküvők nagy része. Régen azért működött, mert az emberek tartották magukat az ígéreteikhez, amire megesküdtek. Ma már úgy vannak vele, hogy csak egy darab papír, amit fél év után érvényteleníteni lehet.
2015. nov. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!