Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 15 évesen ti mennyit ittatok?...

15 évesen ti mennyit ittatok? Nekem kevesebbet kéne? 15f

Figyelt kérdés

Általában 2-3 hetente berúgok, általában haverokkal. Nem szoktam sokat inni legtöbbször csak pár sört, hogy nagyon jól érezzem magam, eddig max 4-5 alkalommal volt,hogy nagyon részeg voltam(vodka,pezsgő,stb)

Baj ha ilyen idősen ennyit iszok? Vagy belefér csak tartsam a mértéket?

2015. nov. 22. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is tizenöt évesen kezdtem el olyan társaságba járni, ahol iszogattunk, de a heti 2-3 az rengeteg szerintem

Mindezt úgy mondom, hogy 20 éves, bulizós lány vagyok.

Szerintem bőven elég, ha heti egyszer lemész, pénteken vagy szombaton. Vagy ha valami nagyobb buli van (házibuli pl) akkor két hetente.

Sok pénzed fog erre rámenni, amit értelmesebben is elkölthetnél.

El lehet lenni a haverokkal pia nélkül is, hidd el :)

Majd nyáron mehetsz 2-3 napot egy héten, de szerintem suliidőben ez sok.

2015. nov. 23. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Megjött a sok szende szűz. Szerintem amíg határokon belül érzitek jól magatokat, nincsen gond.
2015. nov. 26. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a 11-esnek mikor esik le, hogy ezt csúnyán benézte... :D
2015. nov. 26. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, a 11-es elnézte kissé. :)

A vodkát, és a töményeket kerüld. Amúgy nincs semmi baj ezzel, ha később (is) fogod tudni tartani a mértéket. Pár sörtől senkinek nem lesz baja.

2015. nov. 27. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!