15 évesen ti mennyit ittatok? Nekem kevesebbet kéne? 15f
Általában 2-3 hetente berúgok, általában haverokkal. Nem szoktam sokat inni legtöbbször csak pár sört, hogy nagyon jól érezzem magam, eddig max 4-5 alkalommal volt,hogy nagyon részeg voltam(vodka,pezsgő,stb)
Baj ha ilyen idősen ennyit iszok? Vagy belefér csak tartsam a mértéket?
Én először részeg 20 éves koromban voltam. Előtte csak néha egy-egy üveg sör, vagy egy kupica rövid csúszott le.
Nekem nem baj, de még bármi lehet belőle, akár alkoholizmus is.
Én is 15 éves (fiú) vagyok:Még sose rugtam be, nem szeretem az alkoholt..
De úgy gondolom hogy minimum 16-17 éves kortól mondanám hogy mértékkel.. De mindenki maga dönti el (sajnos) hogy mikor akar/fog bergni
.
Én még egy kortyot se ittam. Egyszer sem gyújtottam rá. Semmi ilyesmi.
Köszönöm szépen, remekül érzem magam nélküle. Ugyanúgy felszabadult tudok lenni.
15/F
15 évesen 2 hetente berugol és Már 4-5 ször voltál hulla részeg?
Szerintem über gáz
Mi 20 éve inkább csak 16 évesen kezdtünk el iszogatni, kulturált gimis társaságként is eléggé szépen, de ilyenkor is tudtunk viselkedni. A tipikus az volt hogy csak házibuliban ittunk keményebben, vagy táborokban, telkeken. Ha szórakozóhelyekre mentünk akkor 5-6 italnál nem ivott többet a többség, amitől azért már volt töltés, de nem álltunk be teljesen.
Aki tartotta kb. azt a szintet hogy hetente 1-2 ilyen iszogatás, havonta 1-2 durvább bepiálás azoknak semmi baja sem lett, srácok közül ma a többség sikeres két diplomás családos ember. Akik viszont hetente többször is keményen ittak, kb. 10%-unk, azok felének ma is alkohol problémája van, barátok barátait is nézve kb. 200 fős mintából pedig 1% - 2 fő - bele is halt.
Köszönöm a (meglehetősen vegyes) válaszokat!:)
Még annyi,hogy nem kívánom elrontani az életem,rendesen tanulok,erős gimibe járok és a pár piáláson kívül nem nagyon szoktam semmi "bűnös" dolgot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!