Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyülölöm az udvariaságot a...

Gyülölöm az udvariaságot a nyalizást szörnyű embereket látni ahogy nyaliznak egymásnak, tudom etiket illem bla bla bla Ti is vagy csak én vok ilyen úgymond szemét bunkó stb?

Figyelt kérdés
Hányingerem van a lépcsőházba mindenki jó reggelt,jó estét moslygás jajj nekem mikor nyilnak az ajtók annyira unalmas a busz sofőr is akkorát köszön majd hanyat esek ...könyörgöm nem ismerem ezeket az embereket hagyanak már békén sokszor elis fordulok nem kell köszöngetni közöségi oldalakon mindjárt jöm a mindenkinek kellemes ünnepeket story könyörgöm én csak akiket szeretek a családomak kívánok ilyet imádom őket mért kell igy 2 szinűsködni?? vagy mikor orvosnál viszont látásra én rohadtul nem akarom viszont látni amúgy jó kedélyű ember vagyok midig vigyorgok a családommal körülöttem levőkkel de IDEGENEKKEL miért legyek kedves !!!!!!
2015. nov. 22. 18:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem csinálsz semmit, ha nem érdeked? Tehát a gyerekeidet csak érdekből neveled?

Én sosem sajnálok apróságot mástól, ha attól jobban érzi magát.

2015. nov. 22. 20:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Kivève a családom ők más 1 lapon nem lehet emlegetni másokkal ők fontosak!!!! Nem tudok máshogy èrezni próbáltam ,pèlda több èvig dolgoztam a munkalyen engem imádtak ènis hogy ne legyek egyedül elvoltam velük ,felmondtam kisètáltam köszönès nyálas bucsuzkodás nèlkül ,telefonálgattak közösègi oldalon jajj talizunk stb stb èn meg letiltottam őket : D :D ,minek ?? Semmi hasznom a jó pofizásnak :D
2015. nov. 22. 21:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Jó nagy lelki nyomorék vagy belülről. Látom észrevetted, hogy az életedet elpazaroltad. Mondjuk elég idiótán fejezed ki, ilyen bunkósággal. Neked nem az udvariassággal, meg a nyalizással van bajod, hanem saját magaddal. Magadra haragszol belül, mert elrontottál valamit. Nyilván nem fogod bevallani magadnak, mert az a legnehezebb. Bevallani azt, hogy te vagy a hibás, nem az emberek, csak te. Kicsit gondolkozz el ezen. De van egy olyan sejtésem, hogy egy "Mer? Nekem nincs semmi bajom csicska" gondolattal le is zárod ezt.
2015. nov. 22. 21:27
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem tom mi a bajom magammal ,mondjuk rossz nèha hogy ilyen utálatos vagyok vagy lelkinyomorèk : D de ha kedves lennèk az szinèszkedès lenne sajna ez van de már törlöm is a kèrdèst :D
2015. nov. 22. 21:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok egy közvetlen ember, de egy köszönés az melyik dimenzióban nyalizás?
2015. nov. 22. 22:52
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy ilyen. Más szemét bunkó is van.
2015. nov. 23. 00:40
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok köszöni minek ??? Mi hasznom van belölöle ?? azèrt mert illuk mert arra neveltek ?? Álljak a sorba mint a többi birka majd èn eldöntöm kinek ,komolyan nem èrtem ezt a segnyalást : D
2015. nov. 23. 06:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"ahány ember annyi fèle èn ilyen ennyi" - Oké, de akkor minek nyavalyogsz meg provokálsz itt?

Komoly gond van a te fejedbe, és nem azért, amit írsz, mert az kamu. Ez a kérdés csak csak egy silány provokáció egy zavart elméjű alaktól.

Ismerek embereket, akik tényleg olyanok, mint amilyennek te itt kiadod magad, de nekik eszükbe sem jutna ezt egy ilyen oldalon, ismeretlenekkel megvitatni. Köszönni derogál, de azért szükségét érzed, hogy ismeretlenekkel beszélgess arról, hogy nem vagy kíváncsi ismeretlenekre.

Senki nem érdekel - akkor miért regisztrálod magad közösségi oldalakra? ezerszer nyitottabb személyiség vagyok annál, mint amilyennek te itt kiadod magad, de nem vagyok egyik közösségi oldalon sem regisztrálva, mert idegenek megosztásai/ életük nem érdekel, az ismerőseimmel meg tartom a kapcsolatot hagyományosan. Te miért vagy fenn ezeken az oldalakon, ha mindenkit letiltasz? A családtagoddal tartod a kapcsolatot, aki a szomszéd szobából ír rád?

Ez egy kamu kérdés, és komoly lelki defekt kell ahhoz, hogy valaki ebben lelje az örömét.

2015. nov. 23. 11:12
 29/29 anonim ***** válasza:
28-as megmondta. Mondjuk már mondtam, hogy csak teszed itt az agyad, nem vagy te ilyen.
2015. nov. 23. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!