Gyülölöm az udvariaságot a nyalizást szörnyű embereket látni ahogy nyaliznak egymásnak, tudom etiket illem bla bla bla Ti is vagy csak én vok ilyen úgymond szemét bunkó stb?
Nem csinálsz semmit, ha nem érdeked? Tehát a gyerekeidet csak érdekből neveled?
Én sosem sajnálok apróságot mástól, ha attól jobban érzi magát.
Kérdező:
"ahány ember annyi fèle èn ilyen ennyi" - Oké, de akkor minek nyavalyogsz meg provokálsz itt?
Komoly gond van a te fejedbe, és nem azért, amit írsz, mert az kamu. Ez a kérdés csak csak egy silány provokáció egy zavart elméjű alaktól.
Ismerek embereket, akik tényleg olyanok, mint amilyennek te itt kiadod magad, de nekik eszükbe sem jutna ezt egy ilyen oldalon, ismeretlenekkel megvitatni. Köszönni derogál, de azért szükségét érzed, hogy ismeretlenekkel beszélgess arról, hogy nem vagy kíváncsi ismeretlenekre.
Senki nem érdekel - akkor miért regisztrálod magad közösségi oldalakra? ezerszer nyitottabb személyiség vagyok annál, mint amilyennek te itt kiadod magad, de nem vagyok egyik közösségi oldalon sem regisztrálva, mert idegenek megosztásai/ életük nem érdekel, az ismerőseimmel meg tartom a kapcsolatot hagyományosan. Te miért vagy fenn ezeken az oldalakon, ha mindenkit letiltasz? A családtagoddal tartod a kapcsolatot, aki a szomszéd szobából ír rád?
Ez egy kamu kérdés, és komoly lelki defekt kell ahhoz, hogy valaki ebben lelje az örömét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!