Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tablettamentes 7 nap után a fogamzásgátló első szemét elfelejtettem bevenni, másnap délután ( több mint 12 óra után) pótoltam, ahogy a papír írta. Viszont. (többi lent! )?
Viszont a leírás végén az állt, hogy: "Ha a tabletta kihagyása előtti héten szexuális együttlétre került sor, lehet, hogy terhes"
Hogy lehetnék terhes, ha egyszer a szünet alatt is véd a tabletta, továbbá az együttlétet követő napon megjött a menstruációm is?
A tájékoztató saját magát cáfolja ezzel meg,azt írja védve vagyok a 7 nap alatt,aztán meg közli,hogy lehet terhes vagyok?Most akkor melyik?
Köszönöm a (kritikamentes)válaszokat!
Bármikor, ha elfelejtesz egy szemet bevenni, akkor pótvédekezésre van szükség, ergo óvszert használtok.
A tájékoztatót meg azért írják meg így, hogy véletlenül se lehessen perelni őket. Az óvszerre is ráírják,h nem nyújt, semmi sem nyújt 100%os védelmet.
hátnem cáfolja meg magát a tájékoztató, mert hiába vagy védve a szünetben is, de a kihagyott szemmel gyengül a hatás. És ha a közelmúltban elment benned a párod, akkor lehet h maradt életképes sperma. Azt hiszem, ezt olvastam még régebben.
De semmi nem biztos. 1 kihagyott szem nem mindig jelent bajt. Ha úgy érzed, majd tesztelj, vagy menj el dokihoz, az lesz tuti :) remélem segítettem
Semmi logikai bukfenc nincs, csak te nem érted a tájékoztató szövegét.
Igen, védett vagy a 7 napos tablettamentes szünetben FELTÉVE, hogy időben beveszed a 8. napon a következő levél első tablettáját!
Nálad EZ nem teljesült, EZÉRT nem voltál védett. És vigyázz, most az első héten se vagy az!
"a múlt heti szünetes védettségemet nem ez a hét határozza meg,hanem a tablettamentes időszakot megelőző hét/hetek és hogy akkor rendesen szedtem-e"
TÉVEDSZ!
A te logikád alapján, ha egyszer az életben abbahagynád a tablettát, akkor az utolsó bogyó után még egy hétig védett lennél, holott NEM!
Nem az előző hetek tablettái alapozzák meg a tablettamentes hét alatti védelmet, hanem pont hogy a folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!