Ti, hogy aláznátok meg olyan diplomás embereket, akik keveset keresnek de nagyon sokra tartják magukat?
100-130 ezer Forintért dolgoznak, de így foghegyről odaszurkálnak, vagy céloznak rá, hogy én miért nem jártam egyetemre.
Nekem vállalkozással hónaptól függően az 5-12-szerese megvan. Még se nézek le másokat.

Rajtam gyakorolhatsz. Diplomám van és nettó 160 ezerért dolgozok, azt csinálom, amit mindennél jobban szeretek, számomra nem teher reggel munkába indulni! :) Ha újra kezdhetném sem csinálnám máshogy és ja... büszke vagyok a diplomámra, amiért bizony keményen megdolgoztam. A fizum lehetne több, de mivel szeretem csinálni, nagyon is elégedett vagyok vele.
Ettől függetlenül engem rohadtul nem érdekel, hogy te mennyit keresel és mire költöd a pénzedet, mást se érdekeljen, hogy én hogy élek a keresetemből, mert köszönöm szépen jól érzem így jelen pillanat magamat! :)
Mellékesen megjegyzem, hogy azok a kötsög, alul fizetett idióta diplomás barmok látnak el a kórházban, ha beteg vagy, avagy ők fogják tanítani, nevelgetni a gyerekeidet bölcsis, ovis koruktól, csak hogy néhány példát mondjak ezekből a magukról sokat gondoló, másokat lenéző éhbérért dolgozó idiótákról, akiket meg kell leckéztetni. :)

Okos enged, szamár szenved. Egyébként ha jólesik, nyugodtan üssétek egymást vasalódeszkával, kiváló önismeretfejlesztési tevékenység, és még fizikailag is karbantart. Huss.
Dugó a hód.

«Ti, hogy aláznátok meg olyan diplomás embereket, akik keveset keresnek de nagyon sokra tartják magukat?»
Sehogyan, én se jártam egyetemre, de nem érzem hivatottnak magam, ...

Köszi a válaszokat! Lehet félreérthető voltam, én nem nézem le se a diplomásokat, se a keveset keresőket!
Azt nézem le akinek vagy egy büfészakos diplomája, de azt hiszi az orvosira járt. Mellé meg célozgat, hogy nekem miért nincs.

Ez a büfészakozás is valamiféle kompenzáció lehet a diploma nélküliek részéről, nem?
És valóban, ijesztő, hogy mennyi tapló, sötét orvossal, mérnökkel és ügyvéddel lehet találkozni manapság.
Tisztelet a kivételnek, ugye.
Dr-tól a sori munkásig van sötét ember, ez tény.
A büfészakos diplomáról annyit, hogy egyszerűen időpocsékolásnak tartom. Soha nem fog megtérülni egy nevesincs papír. Vállalkozást fel lehet ennyi idő alatt építeni vagy külföldön elkezdeni egy új életet, sok milliós megtakarítással a végén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!