Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hogy aláznátok meg olyan...

Ti, hogy aláznátok meg olyan diplomás embereket, akik keveset keresnek de nagyon sokra tartják magukat?

Figyelt kérdés

100-130 ezer Forintért dolgoznak, de így foghegyről odaszurkálnak, vagy céloznak rá, hogy én miért nem jártam egyetemre.

Nekem vállalkozással hónaptól függően az 5-12-szerese megvan. Még se nézek le másokat.

2015. nov. 21. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Rajtam gyakorolhatsz. Diplomám van és nettó 160 ezerért dolgozok, azt csinálom, amit mindennél jobban szeretek, számomra nem teher reggel munkába indulni! :) Ha újra kezdhetném sem csinálnám máshogy és ja... büszke vagyok a diplomámra, amiért bizony keményen megdolgoztam. A fizum lehetne több, de mivel szeretem csinálni, nagyon is elégedett vagyok vele.

Ettől függetlenül engem rohadtul nem érdekel, hogy te mennyit keresel és mire költöd a pénzedet, mást se érdekeljen, hogy én hogy élek a keresetemből, mert köszönöm szépen jól érzem így jelen pillanat magamat! :)

Mellékesen megjegyzem, hogy azok a kötsög, alul fizetett idióta diplomás barmok látnak el a kórházban, ha beteg vagy, avagy ők fogják tanítani, nevelgetni a gyerekeidet bölcsis, ovis koruktól, csak hogy néhány példát mondjak ezekből a magukról sokat gondoló, másokat lenéző éhbérért dolgozó idiótákról, akiket meg kell leckéztetni. :)

2015. nov. 22. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Okos enged, szamár szenved. Egyébként ha jólesik, nyugodtan üssétek egymást vasalódeszkával, kiváló önismeretfejlesztési tevékenység, és még fizikailag is karbantart. Huss.

Dugó a hód.

2015. nov. 22. 14:08
 13/22 pelgrim ***** válasza:

«Ti, hogy aláznátok meg olyan diplomás embereket, akik keveset keresnek de nagyon sokra tartják magukat?»

Sehogyan, én se jártam egyetemre, de nem érzem hivatottnak magam, ...

2015. nov. 22. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:
sehogy, az értelmes és normálisan gondolkodó ember nem ilyenekkel foglalkozni, egyszerűen csak ráhagyják a szamarakra ezeket a dolgokat és legfeljebb magukban nevetnek az ilyeneken és átnéz ezeken a dolgokon. Csak saját magukkal és a saját előrejutásukkal törődnek, nem ilyen ostobaságokkal.
2015. nov. 22. 21:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Lehet félreérthető voltam, én nem nézem le se a diplomásokat, se a keveset keresőket!

Azt nézem le akinek vagy egy büfészakos diplomája, de azt hiszi az orvosira járt. Mellé meg célozgat, hogy nekem miért nincs.

2015. nov. 24. 14:49
 16/22 anonim ***** válasza:
És ha büfészakos szerinted a diploma?: Ezzel se értek egyet. Ahhoz is értelmesnek kell lenni. Az hogy a szak könnyű, nem jelenti azonnal, hogy aki oda jár, az buta. Plusz feladatokat nyilván nem fog magának adni. És sok ostoba orvos is van. Na meg az orvosok is keveset keresnek. De az jogos, hogy nem kellene megmondaniuk, mit csinálj.
2015. nov. 25. 00:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Meg én nem nézem le egyáltalán azt, akinek nincs diplomája, de ne ő hívjon valakit büfészakosnak.
2015. nov. 25. 00:08
 18/22 zgyzgy ***** válasza:

Ez a büfészakozás is valamiféle kompenzáció lehet a diploma nélküliek részéről, nem?

És valóban, ijesztő, hogy mennyi tapló, sötét orvossal, mérnökkel és ügyvéddel lehet találkozni manapság.

Tisztelet a kivételnek, ugye.

2015. nov. 25. 01:32
 19/22 A kérdező kommentje:

Dr-tól a sori munkásig van sötét ember, ez tény.

A büfészakos diplomáról annyit, hogy egyszerűen időpocsékolásnak tartom. Soha nem fog megtérülni egy nevesincs papír. Vállalkozást fel lehet ennyi idő alatt építeni vagy külföldön elkezdeni egy új életet, sok milliós megtakarítással a végén.

2015. nov. 25. 15:05
 20/22 anonim ***** válasza:
De ez azért van, mert nem tudod, adott szaknak igazából mik az előnyei. Rengeteg tudományágról ma is félreértések terjednek, pl. az etológusokról, hogy csak állatot simogatni járnak. vagy hogy a nyelvészetre semmi szükség. Aztán amint születik egy siket gyereked, vagy egy vak fiad, akinek szüksége van egy telefonos applikációra, ami lehetővé teszi számára, hogy tudjon számítógépet használni, rögtön nem fogod olyan hülyeségnek tartani a nyelvészetet.
2015. nov. 25. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!