Van olyan zene amitől elérzékenyültök, egészen pontosan könnybe lábad a szem, netán sírás? Nekem a Borostyán sorozat főcímétől, nem tudom miért kisgyerek voltam mikor adták.
In my daughter's eyes
Sailor Moon több betétdala (Star Locket piano,Königin Serenity's Tod, Abschied von Helios, Die Star beschützen...)
PUF - Angyal, Bál, Kisbolygó...
Kafkaz - Négyszázméter, ufós dal, 6-3...
Jurij
Utóbbiak mind a volt párommal közös évekre emlékeztetnek
Tábortűz, My Immortal, Hello, The Last goodbye, I see fire...
Sok van, alapból bármin képes vagyok elpityeredni :)
Pet Shop Boys-go west(már kiskorom óta elfog a sírás ha meghallom, nem tudom miért)
Metronomy-the look (ettől még az életkedvem is elmegy, annyira nosztalgikus érzés fog el, nem tudom miért)
Nem bömbölök, de néha legördül egy könnycsepp :)
Mint a filmekben ,egy könnycsepp és annyi :PP
Na szóval ilyen a Céllengők zenéje. és a klipje mikor az öreg nyanya elrabolja a kisbabát.
Linkin Park: What i've done. Főleg ha a klipet nézem, meg persze az angol nyelv az megy...
Attól a zenétől még a hideg is kiráz.
De az igazán ütős zenék amúgy is kiváltanak erős érzelmi reakciókat, főleg ha a szívedből szólnak.
Pl.
Ossian: Szikrák a szélben
Gloryhammer: universe on fire
Linkin park: Guilty all the same
Nálam ezek b..nak oda :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!