Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan zene amitől elérzéke...

Van olyan zene amitől elérzékenyültök, egészen pontosan könnybe lábad a szem, netán sírás? Nekem a Borostyán sorozat főcímétől, nem tudom miért kisgyerek voltam mikor adták.

Figyelt kérdés

2015. nov. 21. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

In my daughter's eyes

Sailor Moon több betétdala (Star Locket piano,Königin Serenity's Tod, Abschied von Helios, Die Star beschützen...)

PUF - Angyal, Bál, Kisbolygó...

Kafkaz - Négyszázméter, ufós dal, 6-3...

Jurij

Utóbbiak mind a volt párommal közös évekre emlékeztetnek

Tábortűz, My Immortal, Hello, The Last goodbye, I see fire...

Sok van, alapból bármin képes vagyok elpityeredni :)

2015. nov. 22. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos. Akárhányszor hallom, olyan, mintha egy nehéz súlyt raknának a gyomromba, és hirtelen nagyon szomorú leszek, és valahogy szégyellem magam, és sírnom kell. Egyszer még egy vendéglőből is kellett mennem, mert ez szólt halkan a háttérben, és tudtam, hogy ilyenkor mi következik. Az a címe, hogy Földvár felé, félúton...
2016. jan. 31. 03:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Pet Shop Boys-go west(már kiskorom óta elfog a sírás ha meghallom, nem tudom miért)

Metronomy-the look (ettől még az életkedvem is elmegy, annyira nosztalgikus érzés fog el, nem tudom miért)

2016. júl. 28. 01:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: azt kifelejtettem, hogy jóformán minden Ben Howard számtól elérzékenyülön
2016. júl. 28. 01:57
 15/16 anonim válasza:

Nem bömbölök, de néha legördül egy könnycsepp :)

Mint a filmekben ,egy könnycsepp és annyi :PP

Na szóval ilyen a Céllengők zenéje. és a klipje mikor az öreg nyanya elrabolja a kisbabát.

2016. júl. 28. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Linkin Park: What i've done. Főleg ha a klipet nézem, meg persze az angol nyelv az megy...

Attól a zenétől még a hideg is kiráz.

De az igazán ütős zenék amúgy is kiváltanak erős érzelmi reakciókat, főleg ha a szívedből szólnak.

Pl.

Ossian: Szikrák a szélben

Gloryhammer: universe on fire

Linkin park: Guilty all the same

Nálam ezek b..nak oda :-)

2016. aug. 13. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!