Nagy segg az ciki?
Figyelt kérdés
Kicsit nagy a farom. Nadrágban nagyon hülyén nézek ki. A haverok mindig cinkelnek miatta. Mit lehetne ellene tenni?
21/F
2015. nov. 16. 00:02
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi ba..meg :D De mit és hogy? :D
2015. nov. 16. 00:25
3/14 anonim válasza:
Hát férfinak tényleg ciki. Lányokon viszont odavagyok érte :)
F
5/14 anonim válasza:
bocs, csak teszteltem, hogy ez tényleg átmegy-e a szűrőn, mert nem minden szó szokott :D
6/14 anonim válasza:
Futás. Nézd meg a futókat, nincs egyiknek se szinte semmi kuferja.
7/14 anonim válasza:
Férfi vagyok, nekem is nagyobb fenekem van, de nekem elég sokszor inkább megdicsérték, mert nagyon formás. Eddzél.
8/14 anonim válasza:
Edzés, diéta!
Hajrá, hajrá! :)
Az izmos, nagyobb férfi fenék szexi, a hájas nagyon nem.
9/14 anonim válasza:
Ha tényleg elmész futni, hogy kissebb legyen a segged, akkor hoszzú távokat! Futni járok, és a sprinter fiúknak nincs kicsi seggük, de formás szóval engem nem zavar :D Amúgy meg szerintem nem olyan nagy baj, de a legjobb lesz ha tényleg edzel rá: Vagy legyen pici, vagy formás, szerintem az is jól áll fiúknak
10/14 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy futok. 3-4 km heti 2-3 alkalommal. Télen is.
Köszönöm mindenkinek!
2015. nov. 16. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!