Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek nem ciki, hogy...

Szerintetek nem ciki, hogy idősebbként "junior" pozícióban leszek egy nagy multinál?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy nagy multihoz (külföldön), viszont mivel még nincs kellő tapasztalatom, "juniorként" fogok kezdeni.

26 éves vagyok, de eddig még nem dolgoztam ilyen területen, kis cégeknél más jellegű munkám volt. Ide elsősorban a nyelvtudásom miatt vettek fel (ritka nyelveket beszélek), meg gondolom szimpatikus voltam nekik az interjún.

Viszont több olyan emberke is dolgozik itt, aki főiskola, egyetem után egyből ott kezdte a pályafutását és az én koromban már magasabb pozícióban van.

Kicsit hülyén érzem magam emiatt. Szerintetek ez mennyire hátrány a munkahelyen?

2014. jún. 28. 22:21
 1/3 evokanal válasza:
sok sikert!
2014. jún. 28. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
26 evesen teljesen jo helyen vagy junior pozicioban.
2014. jún. 28. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
26 évesen egyáltalán nem gáz a Junior, sőt. A világszervezeteknél a Junior pozik szinte csak 26-30as embereknek vannak nyitva.
2014. jún. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!