Mit gondoltok rólam? (Többi lent)
Azt, hogy zakkant vagy, és általában pont az ilyenek hiszek azt, hogy a többiek zakkantak. Kerülöm az ilyen személyeket, csak lehúzzák az embert.
Az első két sor meg teljes ellentmondás, ezt így nem igazán értem.
Kívánom, hogy legyen szép és hosszú életed és forduljanak jobbra a dolgok.
Te pedig nem vagy buta egyáltalán, csak éppen még írni sem tanultál meg helyesen.
Ez van, ha az embernek a kelleténél több önbizalma van...
Azt gondolom rólad, hogy szánalmas vagy. Amúgy kb. a szöveged feléig hasonlítottál egy barátnőmre, de gondoltam, hogy ő nem írhatta ki a kérdést, mivel ő tud helyesen írni.
Utálom a hozzád hasonlókat, akik azt hiszik magukról, hogy másoknál különbek. Nagyon nevetséges ez az embertípus. :D De majd kinövöd, nyugi.
Szeretkezel te rendesen?
Sajnos nem úgy érzem.
Kéne neked egy kis érzelem és máris megváltozna a véleményed.
Kedves kérdező!
Én is hasonló cipőben járok, mint te, habár véget vetni az életemnek, nálam nem opció (mondjuk vissza sem riadnék tőle). Én is utálom az embereket, aminek természetesen oka van. A bennük való csalódás. A mai emberek már eleve így lettek nevelve, ha beszélhetünk egyátalán valamiféle nevelésről. Én már ezt elfogadtam, ez ellen egyedül úgysem lehet mit tenni. Utálom a magányt, de ezt is elfogadom, hiszen egy idegenekből álló tömegben is magányosan érzi magát az ember hiába veszik körül. Persze a külvilág felé én is kedves és segítőkész vagyok, de nem azért, mert meg akarok felelni, hanem csak egyszerűen nem akarok olyan lenni mint a legtöbb ember. Én így állok a helyzettel. Valószínűleg fiatalabb lehetek nálad, de én azt gondolom nem vagy rossz ember, se "zakkant" csak egyszerűen magányos és reményvesztett az elbutult és erkölcsileg megromlott emberek között (akik a társadalom majd egészét kiteszik). De azt te se felejtsd el, hogy nem vagy egyedül! Vannak még értelmes és hasonló gondolkodású emberek mint te! Csak járj nyitott szemmel és megtalálhatod őket!
Utolsó, a legtöbb ember nem rossz. Nagyon sok jó ember van, csak valószínű nálatok van irreálisan magasan a léc.
Ezen kéne változtatnotok, "lesüllyedni" a többi ember közé, az idézőjel nem véletlen, remélem nem lesz félreértelmezve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!