Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok rólam? (Többi lent)

Mit gondoltok rólam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Utálom az embereket származástól/ identitástól és stílustól függetlenül. Nagyon nehezen szeretek meg bárkit is. Hiszen a legtöbb egyszerűen buta. Még is emberekkel szeretnék majd dolgozni hogy ne maradhassak egyedül. Utálom a magányt. Gyakran segítek másokon még ha idegenek is. Az emberek első gondolata rólam 10-ből 9 alkalommal az hogy egy kedves, aranyos, ártatlan lány vagyok. Ez azét van mert próbálok ilyennek tűnni hogy kerüljem a konfriktust. Nincs senkim a szüleimen és a 2húgomon kívűl. Kb 9évesen elhatároztam hogy max 30évet fogok majd élni. Nem akarok megöregedni sem pedig másoktól függeni. Azonban még mindig nem tudom hogy haljak meg. Gondoltam arra hogy autóval de az olyan meg szokott és uncsi halál, gondoltam még akasztásra a mamám tiszteletére (22éve így ölte meg magát) és gyógyszer túladagolásra (ez jelenleg a legszimpibb). Mi elött valaki meg írná járok pszichológushoz de semmi értelme. Nem tudok mások elött megnyílni. Erről természetesen nem beszélek senkinek. Kort szándékosan nem adok a tudtotokra. Értelmes válaszokat várok, habár biztos lesz 1-2 szánalomra méltó, gyerekes és reménytelenül buta szerencsétlen aki feleslegesen pocsékolja majd itt a helyet trollkodással. De semmi baj nem lehet mindenkinek normális vagy azon felüli IQ szintje.

2015. nov. 14. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld tartalmasabbá tenni az életed,foglald le magad,olyan munkát válassz amit szívből csinálsz,keres hobbit,foglald le magad. Nem unatkozol sokat? Nincs túl sok kihasználatlan időd? Túl sokat foglalkozol önmagaddal nem? Ne szeres és ne érdekeljen senki, Te ilyen vagy egyenlőre. Ha folyton erőlteted magadra a látszatot pl:hogy Te aranyos lány vagy,saját magad fordítod saját magad ellen. Non-stop erőltetsz magadra valamit ami nem Te vagy.Ez nem vezet jóra. Ha nem érdekelnek az emberek miért színészkedsz kifelé? Azért mert igenis foglalkoztat mások véleménye tehát érdekel mit gondolnak rólad.. kicsit úgy tűnsz mint aki nem találja a helyét az életben úgy érzi nincs értelme az életének..Nem lesz semmi gond ha jobban lefoglalod magad,járj többet emberek közé,hagyd hogy egy srác eltekerje a fejed, és ne akarj megfelelni mindenkinek,csak saját magadnak egyenlőre...ne foglalkozz ennyit önmagaddal. Szívből kívánom hogy sikerrel járj!
2015. nov. 14. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy zakkant vagy, és általában pont az ilyenek hiszek azt, hogy a többiek zakkantak. Kerülöm az ilyen személyeket, csak lehúzzák az embert.

Az első két sor meg teljes ellentmondás, ezt így nem igazán értem.

Kívánom, hogy legyen szép és hosszú életed és forduljanak jobbra a dolgok.

2015. nov. 14. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Te pedig nem vagy buta egyáltalán, csak éppen még írni sem tanultál meg helyesen.

Ez van, ha az embernek a kelleténél több önbizalma van...

Azt gondolom rólad, hogy szánalmas vagy. Amúgy kb. a szöveged feléig hasonlítottál egy barátnőmre, de gondoltam, hogy ő nem írhatta ki a kérdést, mivel ő tud helyesen írni.

Utálom a hozzád hasonlókat, akik azt hiszik magukról, hogy másoknál különbek. Nagyon nevetséges ez az embertípus. :D De majd kinövöd, nyugi.

2015. nov. 14. 23:23
 14/18 anonim válasza:
100%

Szeretkezel te rendesen?

Sajnos nem úgy érzem.

Kéne neked egy kis érzelem és máris megváltozna a véleményed.

2015. nov. 14. 23:32
 15/18 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező!

Én is hasonló cipőben járok, mint te, habár véget vetni az életemnek, nálam nem opció (mondjuk vissza sem riadnék tőle). Én is utálom az embereket, aminek természetesen oka van. A bennük való csalódás. A mai emberek már eleve így lettek nevelve, ha beszélhetünk egyátalán valamiféle nevelésről. Én már ezt elfogadtam, ez ellen egyedül úgysem lehet mit tenni. Utálom a magányt, de ezt is elfogadom, hiszen egy idegenekből álló tömegben is magányosan érzi magát az ember hiába veszik körül. Persze a külvilág felé én is kedves és segítőkész vagyok, de nem azért, mert meg akarok felelni, hanem csak egyszerűen nem akarok olyan lenni mint a legtöbb ember. Én így állok a helyzettel. Valószínűleg fiatalabb lehetek nálad, de én azt gondolom nem vagy rossz ember, se "zakkant" csak egyszerűen magányos és reményvesztett az elbutult és erkölcsileg megromlott emberek között (akik a társadalom majd egészét kiteszik). De azt te se felejtsd el, hogy nem vagy egyedül! Vannak még értelmes és hasonló gondolkodású emberek mint te! Csak járj nyitott szemmel és megtalálhatod őket!

2015. nov. 15. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, a legtöbb ember nem rossz. Nagyon sok jó ember van, csak valószínű nálatok van irreálisan magasan a léc.

Ezen kéne változtatnotok, "lesüllyedni" a többi ember közé, az idézőjel nem véletlen, remélem nem lesz félreértelmezve :)

2015. nov. 15. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy a kérdező és a 15-ös hol él?? Valami másik dimenzióban? De más bolygón az biztos. Miért primitív, segg,bunkó, IQ szegény mindenki? A többi milliárd ember miért nem így látja? Nekik pl.miért vannak barátai? Biztos hogy a körülötted levő emberekkel van a baj? Dr.Csernus azért masszívan eldolgozgatna az ilyen embereken mint ti,aztán hosszasan elgondolkozna hogy visszaadja az orvosi diplomáját.
2015. nov. 15. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is a magam részéről a művelt és okos vagy minimum olyan szintű embereket szeretek mint én vagyok, legalábbis velük lenni egy térben, de ettől még az empátia is bejátszik nálam ami ugyancsak az intelligencia része. Akinek ez nincs meg, azon csak mosolyogni tudok hogy másokat lebutáz, de önnön maga is hülyén viselkedik. :) Én azért igencsak számításba veszem más emberek származását, a családi hátterét és hogy milyen környezetben mozog, eszerint bánok vele (általában kedvesen), max nem lesz a legjobb barátom.
2015. nov. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!