Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha a barátnőm...

Mit tegyek ha a barátnőm furán viselkedik?

Figyelt kérdés
16 lány vagyok és egy barátnőm furán viselkedik mostanában.Olyanokat mond nekem hogy megfoglak ölni de mindig azt mondja hogy csak viccelődik.Egyszer is amikor vele voltam éppen mentünk ki az ajtón és azt mondta nekem hogy leakarja lökni a gondnokot a létráról meg a tesi tanárt is majdnem fejen találta labdával majd utána nevetett azon hogy majdnem eltalálta.Engem is többször lepróbált lökni a lépcsőröl és mindig az a kifogása hogy véletlen volt mit tegyek ? vajon mi baja lehet hogy így viselkedik ?
2015. nov. 11. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2015. nov. 11. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ijesztő. Első lépcsőben beszélj vele, hogy szeretnéd megtartani barátnőnek, de akkor viselkedjen, ne mondjon ilyeneket. Ha még ezután sem bír magával, akkor második lépcsőfokként menj el és beszélj erről az iskola-pszichológussal és az ofővel.

Mert a csaj innen dilisnek tűnik. Jobb az ilyet komolyan venni, lásd az egyesült államokbeli oktatási intézményekben lezajlott-rendszeresen zajló eseményeket.

A mai magyar társadalomban a fiatalok és az emberek szemlélete már jelentősen amerikanizálódott, nem utolsósorban az onnan érkező filmek hatására.

A káros is átjött. Sőt, főleg az jött át...

2015. nov. 11. 19:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele de nem igazán vesz komolyan. Összeveszni nem szeretnék vele mert hogy is mondjam nem igazán vannak barátai ezért szinte mindig velem van és ha össze vesznék vele félnék hogy valamit csinálna magával.
2015. nov. 11. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Leütném, ha megpróbálna lelökni a lépcsőn, aztán máris nem lenne olyan jó kedvében.
2015. nov. 12. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!