Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vissza szoktad olvasni, amit...

Vissza szoktad olvasni, amit válaszoltál?

Figyelt kérdés

Van, hogy meggondoltad a válaszod, vagy megbántad?

Rosszul esik, ha lepontoztak?

Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? :)

2015. nov. 3. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem, csak még kiegészítés jut eszembe.

Igen rosszul. XDXDDX Hahahhaa. Persze hogy nem... Ki az a...

Nincs, mert nem szoktam.

2015. nov. 3. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

igen visszaszoktam néha...megbánni nem szoktam, néha változik kicsit az álláspontom, de általában egyetértek a korábbi önmagammal...

a pontozás nem érdekel, ha akarnék lehetnék 90% fölött, vagy olyan válaszokkal amik a többségnek tetszenek, vagy egy másik megoldással...

ha fáj ha jól esik akkor is leírom a véleményem...nem fogok hazudni azért, hogy valakinek örömet okozzak...jobb a fájdalmas igazság...persze az sem mind1 hogyan van tálalva!

22F

2015. nov. 4. 07:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Minden esetben visszaolvasom és utána néhány napig még követem is az eseményeket, ha előre ugrik a sorban rögtön megnézném, hogy milyen további válaszok érkeztek. Utólag is keresem benne a hibákat, hogy máskor nehogy elkövessem ugyanazokat. Tartalmilag, helyesírásilag is ellenőrzöm mielőtt elküldöm, de még így is becsúszhatnak hibák. Sokszor még a központozás miatt is elolvasom újra és ha kell módosítok rajta, mielőtt megnyomnám a "Válasz elküldése" gombot. Van, hogy egy komolyabb választ külön szövegszerkesztőben írok meg és többször végiggondolom előtte újból az egészet, hogy biztosan érthető–e az amit írtam. A pontozással nem nagyon foglalkozok, mert szerintem nem hiteles.
2015. nov. 4. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Altalabn hatarozott velemenyem van, ha valaszolok egy ekrdesre, ugyh nem banom meg a valaszomat :)

A lepontozasra magasrol sz**ok :D

2015. nov. 4. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. A blogomat is visszaolvasom, miután már jóvá hagytam. Szeretem a végleges formában is olvasni.
2015. nov. 4. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, és nézem a további reagálásokat is.

Van, amikor igen, de az esetek többségében nem bánom.

Nem.

2015. nov. 4. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindig visszaolvasom, főleg azért, hogy mennyire állt össze. Előfordul, hogy fáradtan furcsán fogalmazok, vagy félreérthetőt írok, ezért következő hozzászólásban javítani kell magam.

És néha az is érdekel, mit írnak rá vissza.

A pontozgatás kevésbé, bár néha az is elég árulkodó, és olyankor kíváncsi volnék annak indítékára.

2015. nov. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!