Átok az intelligencia?
"Azóta nem tehetek róla,de folyamatosan elemzem az embereket és minden mondatuk mögött csak hátsószándékot keresem."
Aki keres, az talál. Szerintem nagyon sok mindent beleképzel a dolgokba, amik nincsenek is ott, vagy egyáltalán nem úgy vannak.
Magánvéleményem szerint az ismerősöd sincs teljesen rendben, mert az ember általában olyanokat vonz be, mint ő maga, vagy olyanokat, akikkel dolga van az életben, csak nem tudja kezelni.
Alacsony szintü magas intelligencia( 85-120) könnyen lehet "átok", rajtad áll. Magasabb szinteken már így is úgy is minden jó.
Örülj neki analizátor vagy, én 13 éves korom óta vagyok magamtól. Így sokkal könnyebb életed lehet.
Jobb lenne beleszeretni és kihasználva lenni? >,<
Várj megfelelő(k)re, de siess hamarosan népírtás.
Írj ha kell segítség.
Ez egyáltalán nem inteligencia. Én is pont ilyen vagyok a szakmémmal kapcsolatban. Bemegyek egy boltba és meglátom azokat a hibákat amik más vevőknek nem tűnnek fel. Párszor elő is fordult, hogy eladónak néztek, pedig csak álltam a polc mellett és válogattam. (el is adtam egyszer így egy vasalót).
Szóval, ez nem inteligencia kérdése, hanem szakmai ártalom megspékélve egy kis beképzeltséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!