Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért titkolja, hogy beteg?

Miért titkolja, hogy beteg?

Figyelt kérdés

Egy fiúval együtt vagyok két hete.Már láttam előtte is,és tudom milyen társaságban mozgott és mozog.Sokszor láttam kétes állapotban bulikban is több olyan sráccal akik köztudottan dílerek és fogyasztók is.Valahogy észrevett egy hónapja és elhívott "ismerkedni".Miután megismertem rájöttem,hogy egészen normális és kedves srác,és tényleg nem olyan mint a nagy átlag.Két hete összejöttünk és ma hazafele sétáltunk,beszélgettünk amikor hirtelen megállt,és láthatóan nagyon rosszul lett.A legközelebbi padhoz segítettem,leült és láthatóan a szívét fogta,nagyon rosszul volt.Eléggé bepánikoltam,mentőt akartam hívni,de kivette a kezemből a telefont.Körülbelül 5 perc múlva jobban lett.Mondta,hogy ezt a dolgot amit most láttam soha senkinek ne említsem.

"Havi 1-2 alkalommal jelentkezik.Nem kell,hogy mások tudjanak róla,mindenkinek megvannak a maga problémái.Nem szeretem mikor mások ilyen szánalmas állapotban látnak."

Miért titkolja mások elől,hogy beteg?Fél,hogy gyengének néznék,vagy mi?

2015. nov. 1. 23:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Fölösleges itt találgatnunk.
2015. nov. 2. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!