Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Egyre kevésbé tudom megenni mások főztjét. Az étvágyammal semmi baj, a magam vagy anyukám által készült ételeket örömmel fogyasztom, ahogy bármikor megkóstolnék új ételeket.
De azok főztjét már meg se kóstolom, akikről tudom, hogy nem szeretem azt a konyhát, amit ők képviselnek.
Ilyen például a barátom anyukájának főztje, ránézek egyszerűen, és nem akarok enni. Ha vendégségben vagyok, természetesen ettem eddig valamennyit, de inkább ráálltam egy diétára, hogy megkíméljem magam nagymamám és a majdnem anyósom főztjétől.
2015. nov. 1. 22:56
1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy eddig egyáltalán nem voltam válogatós, pár hónapja kezdtem el, de elég extrém módon.
2015. nov. 1. 22:56
2/2 anonim válasza:
Awww találtál az anyosod kajájában valami furit mi?Hajszál, körömdarabka, vagy hamu volt az?:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!