Egy lány szemében pozitívum, ha a fiú tud zongorázni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 15:26
3/16 anonim válasza:
szerintem nálam is pozitívum lenne, a férjem gitározik és gyönyörű a hangja, na amikor először játszott és énekelt nekem teljesen odáig voltam, ha jól emlékszem, rögtön le is feküdtem vele :)
4/16 anonim válasza:
Én rappeltem aztán nem volt pozitívum, szal biztos a zongorázás az.xD
5/16 anonim válasza:
A zongorázás így is úgy is eszméletlen király :)
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Van olyan, akinek igen, van olyan, akinek nem, vagy épp hidegen hagyja, hogy tudsz -e énekelni, zongorázni vagy játszol - e tárogatón.
Számomra mindenképp pozitívum, ha valaki tud legalább énekelni, de ha korábban zenét is tanult ,akkor pláne jó pont. Ez csak azért van, mert gyerekkén tanulhattam zenét és a világ egyik legszebb dolga megszólaltatni egy hangszert...
8/16 anonim válasza:
Én is zongorázok, és nekem mindenképp pozitívum, ha egy fiú tud zongorázni :)
9/16 anonim válasza:
Határozott igent mondok a kérdésedre, pozitívum! Kifinomult lélekre utal, hogy zongorázik valaki.
Persze a zongorázáson nem azt értem, hogy a Boci Bocit el tudja játszani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!