Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma kicsit bele pillantottam...

Ma kicsit bele pillantottam azokba a mesékbe amit a mai gyerekek néznek és szó szerint fogtam a fejem hogyan tudnak ilyen szemeteket leadni a tv-ben? Csak butítják a gyerekeket ezekkel a mesékkel

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 13:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na meg a beszelö autok meg vonatok.. no comment!
2015. okt. 29. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:

A 70-es, 80-as években töbnyire még vagány rajzfilmek voltak, vagány szinkronnal, és szellemesek, ötletesek voltak!

Frédi és Béni - pláne a romhányi féle magyarítás zseniális

(bár később sajnos gagyin újraszinkronizálták),

Maci Laci,

Tapsi Hapsi

...hosszan lehetne foyltatni a sort...

(Sajnos a gagyi hébe-hóba már akkoriban is megjelent, pl hupikék-zöldikékre vert ostobaság...)

A magyarok közül:

Macskafogó 1.,

Mézga Géza sorozatok,

Vuk 1.

Mindezek szintén zseniálisak, Nepp Józseffel, Dargay-val, méltán világhírűek voltak!

A 90-esévektől meg sajnos megjelent a szinkornban a gügyögés, de annak a butácska formája... Borzasztó... egyértelműen bután akarják tartani a gyerekeket.

Aztán olyanok lesznek, mint a trollok, akik részéről persze ok nélkül lehülyézni másokat az aztán kényelmes, azonban logikus ellenérvük egy szál se....

2015. okt. 30. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!