Utálom a keresztnevemet, mit tegyek?

Én Krisztina vagyok, de kiráz a hideg, ha Krisztának szólítanak, márpedig a manapság divatos rövid nevek meg modern szellem jegyében gyakran csinálják...Általában én se szólok érte, csak lenyelem.
Egy időben én is utáltam a nevem, merthogy a tesómnak lágyabb hangzású, könnyebben kimondható, meg miért nem divatos stb. De egy idő után megbarátkoztam vele és utólag örülök, hogy nem én voltam a 3. Vivien meg Nikolett az osztályban. (az én időmben ezekből volt mindig legalább 2 osztályonként)
A kedvenc férfi nevem egyébként a Vilmos, ezt szeretném majd adni a fiamnak, ha lesz. Nem egy Benett meg Dominik típus, de attól még szép. Az, hogy kinek mi tetszik teljesen szubjektív.
Ha van beceneved, amit szeretsz, akkor használd azt. Az meg, hgoy a tanárok hogy hívnak, azt ki kell bírni. De megkérheted őket is esetleg, ha lazább típus, akkor biztosan megjegyzi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!