Utálom ha egy férfi a Facebookon egy csomó képet posztol ki, és megossza az ismerőseivel szinte mindig hol járt, mi történt vele az üzenőfalon . Ez normális?
Ki neked ez a férfi?
Ha nem barát rokon akárkid...akkor mi közöd hozzá? Az ő dolga mit oszt meg.
De tudtuk értelmezni csak nem indokoltad a kérdésben.
Na hát igy akkor könnyebb szelektálnod.;)
Engem nem érdekel,nem is járok fel szóval én akkor esélyes vagyok nálad.:D
Nem, az ilyen szintű magamutogatás semmilyen embertől - legyen az férfi, vagy nő - nem normális.
Szerintem persze addig rendben van a dolog, amíg magának posztolgat - ő élete, ő nyitja meg mások előtt.
A baj ott szok kezdődni, amikor ezt másokra erőlteti: osztogatja, lájkoltatná, és meg van sértődve, ha az ismerősei nem lájkolnak, vagy - neadjisten - lemondanak a követéséről is.
Pedig hát semmi más probléma nincs vele, csak annyi, hogy amit megoszt, az mások számára értéktelen.
régen én is ilyen voltam, súlyos önbizalomhiányban, gyúrtam nagyban és mutogattam milyen kockás a hasam meg feszengtem a tükörben..és miért? mert ahonnan csak tudtam próbáltam önbizalmat szerezni, de nem támogatott ebben senki
ez az én esetem, de, hogy más vajon miért csinálja..szerintem elég sok köze lehet a magamutogatáshoz és az önmegerősítéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!