Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önmagát okolja a barátja...

Önmagát okolja a barátja haláláért?

Figyelt kérdés
Egy fiúval összejöttem egy hónapja és nagyon jól megvagyunk.Aranyos és rendes srác,de vannak néha olyan napjai,hogy még én is megrémülök tőle.Van hogy egyszerűen nem lehet vele normálisan beszélni.Agresszív lesz verbálisan és abba köt bele és bánt akit csak ér.Rettentő szarkasztikus ilyenkor és úgy látszik mintha az egész világot gyűlölné.Másnap mindig bocsánatot kér,a viselkedése miatt.Egyszer elmesélte,hogy volt egy barátja akivel együtt nőtt fel.Amikor Ő 15 volt a srác meg 18 éves egy házibuliban voltak és a barátja nála hagyta a kocsikulcsát,azzal a kikötéssel,hogy ne adja vissza addig amíg kijózanodik.Szórakoztak,italoztak és a barátja kérte a kulcsát,hogy valami lánnyal találkozzon.Össze vesztek és a végén odadobta a kulcsot neki és mondta,hogy akkor csináljon amit akar Őt nem érdekli.A barátja elment és meghalt autóbalesetben.Mondta,hogy ha akkor nem lett volna annyira felelőtlen akkor nem történt volna meg ez a dolog.Amikor mondta nem sírt,de hallatszott a hangján,hogy nagyon elérzékenyült és a szemein is látszott.Lehet ez az oka annak,hogy néha ennyire feszült és másokon próbálja levezetni?Fel lehet egyáltalán dolgozni egy ilyen esetet?
2015. okt. 27. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Meg egy peldala annak hogy az okos szep ertelmes lanyok egy bunko-agressziv k*cs*ggel jonnek ossze. Megis mit esztek rajtuk?? Amikor monoklival mentek haza tole meg akkor is megbocsatotok nekik
2015. okt. 27. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Alkohol hibás, nem ő.
2015. okt. 27. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

#1-es nem látja a belső szépséget.

Úgyis meghalt volna a srác. Egyszerűen ez volt a sorsa.

2015. okt. 27. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Én közeli barátom öngyilkos lett 4 évvel ezelőtt, és részben magamat okoltam. Teljesen mind1, hogy miképp hal meg a szerettünk, találunk okot arra, hogy magunkat hibáztassuk. Hogy miért az más kérdés...a tipikus gondolat az, hogy meg is érdemeljük.

Barátod kapcsán: Lehet ez az oka, de ez egyben azt is jelenti, hogy nem dolgozta fel teljesen az esetet. És igen, fel lehet dolgozni. Hogy hogy az is más...mindenki máshogy teszi.

2015. okt. 27. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Feldolgozni fellehet, emberfüggő. Én soha nem fogom tudni, de megtanultam együtt élni vele. Több mint 10 év után még ma is bevillannak képek de már könnyeb
2015. nov. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!