Fiúk, ti is kanosak vagytok az álmaitokban?
Előfordul de nem olyan gyakran mint szeretném :D
Legutóbb kb. két hete egy fullos szőkével keféltem a vízparton, engedte popsiba is, na abból rossz volt felébredni :D
De azóta nem emlékszek ilyenre.
Amúgy csomó hülyeséget is álmodok, meg van, hogy olyan mint ha filmet néznék, mert qva jó sztorija van a történetnek, azokat az álmokat is szeretem :)
#1 vagyok xD
Egyszer álmodtam olyat, hogy rajzórán kefélek, de amúgy mindig ilyen epic történetek vannak részletesen kidolgozva a legkisebb részletig. Hónapokig olyan álmaim voltak, hogy a garázsból vörös szemű vízilovak jönnek ki az udvarra, egyre több, mert egy ilyen víziló-generátor volt a garázsban és amikor már kijött a 64. víziló, akkor kimentek az utcára és rohamot indítottak a város ellen.
Álmodtam már ugyanilyet egerekkel is. Egy Ősanya-egér folyamatosan szülte az egereket, percenként 600-at...
Jajj, ez a legjobb: Ez is visszatérő álmom, tíz percig szokott tartani: Egy létra van előttem, 3000 méter mély szakadék van alattam és át kell jutnom a túloldalra. Megyek - megyek -megyek , aztán elesek és beb@ szom a fejem a létrába ...és ilyenkor így felijedek akaratlanul. xDD De ha visszaalszok megint kezdem elölről...
Igaz, én lány vagyok. Nekem néha vannak nagyon perverz álmaim, amik félig fantasy és sci-fi beütésűek:D elrabolnak az űrlények (akik embereknek néznek ki) és a rabszolgájukká tesznek, meg sárkányok meg minden... Furák...
De már kiskoromban is voltak:D az oviban mindig a "kukikkal" álmodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!