Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti képesek vagytok megbízni...

Xyrot kérdése:

Ti képesek vagytok megbízni az emberekben?

Figyelt kérdés

Ti képesek vagytok megbízni az emberekben?

Én sosem tudom kiönteni a szívem senkinek, holott sok mély kapcsolatom van. Sokszor emiatt lelkiismeret furdalásom van mivel a legtöbb ember nagyon számít rám (ennek megvan az oka, hiszen előbbre tartom mások érdekeit mint a sajátjaimat, nem ütöm bele az orrom abba ami nem tartozik rám, nem kérdezősködöm), a legtöbb ismerősöm (még azok is akikkel kevés ideje ismerjük egymást) mindent elmondanak magukról, panaszkodnak, elmesélik az életüket, de én sosem mondok semmit magamról..az olyan barátok akikkel sok mindent megéltünk már még ők sem tudnak semmit rólam..ti hogy álltok a bizalommal?

2015. okt. 9. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos. Több oka is van ennek: nem akarok untatni senkit, nem értenék meg, félek, hogy kiröhögnek, vagy agyon sajnálnak, elpletykálják másoknak. Ha véletlenül mondok valamit, akkor mindég rosszul érzem magam és kínosnak tartom.
2015. okt. 9. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából az emberek akikről beszélek, nem tennének ilyesmit, nem nevetnének, nem beszélnének ki. Ennek ellenére sem vagyok képes..
2015. okt. 9. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Amíg élőben nem bizonyít mást én bízok. Mondjuk én nagyon nyitott ember vagyok az átlagnál sokkal jobban. Lehet én vagyok a hülye :D
2015. okt. 9. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak bizalmasaim. Ismerek embereket, akiknek szinte bármit el merek mondani, mert évek óta remek barátok vagyunk, de ahhoz, hogy megbízzak bennük, sok időre volt szükség. Nem adok ki bárkinek bármit magamról.
2015. okt. 9. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Sokáig képes voltam,de aztán rájöttem,hogy csak jól álcázzák azt,hogy önzőek és inkább nekik legyen jó,és akkor nekem nyugodtan lehet rosszabb.
2015. okt. 9. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Vannak több mint egy évtizede tartó barátságaim amik igen szorosak, de még nekik sem mesélek magamról, a lelki világomról..
2015. okt. 9. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a határtalan jóindulatommal mindenkiben megbízok. Sokan össze is tévesztik ezt a naivitással, és megpróbálnak átverni. Olyankor csodálkoznak.
2015. okt. 10. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem ez a normális. Én sem kotyogok mindent el mindenkinek. Vannak dolgok amiket senki nem tud rólam. (semmi bűnös dolog;)) Szerintem ez így a normális mindenkinek vannak titkai. :)
2015. nov. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!