Fiúk! Ti most akkor kiket hívtok "jó nőnek"?
Lehet már az eddigi meglátásaim tévesek, de én úgy hittem, hogy a "jó nő" kifejezés azokra a lányokra vonatkozik, akik külsőre jól, de legfőképpen nőiesen néznek ki, ami szép (lehetőleg nagy) melleket és feneket takar.
Na most itt vagyok én, aki a felsoroltak egyikével sem rendelkezik, pontosabban kifejezve nincs nagy mellem (sőt), és a fenekem sem nagy vagy kiemelkedően formás.
Ezzel szemben az utóbbi időben több embertől is megkaptam ezt a bókot(?).
Akkor most hogy is néz ki egy jó nő?Én miért kaptam meg ezt a jelzőt, ha az adottságaim nem szolgálnak rá?
16/l
Nekem az a "Jó nő" akitől bizsergést érzek a nadrágomban. A testalkata mindegy, lehet kifejezetten csúnya is, ha akár csak egy testrésze, vagy egy mozdulata is felizgat.
:D
A jó nőnek ki lehet nyalni a pináját. Aki rád azt mondta, hogy jó nő vagy az szeretné kinyalni a pinád.
Egész egyértelműen le akar feküdni vele.
Mivel a szépség relatív. Kinek mi jön be.
Akár milyen meglepő nekem például nem jön be se a nagy mell, sem pedig a nagy fenék.
A jó nő kifejezés mindenki számára más. Ha én azt mondom egy lányra, hogy jó nő/csaj, akkor szerintem az, más szerint nem biztos.
Lehet éppen a te adottságaid számítanak az adott személynek jónak, ezáltal kaptál pozitív visszajelzést tőle(/tőlük) :)
Fenékre és mellre visszatérve, ha már megemlítetted: nekem jobban bejön a kicsi, vagy közepes - vékony testalakhoz. Szerintem jobban is illik. Nagy semmiképp :/
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!