Fiatalok, kiket szoktatok lenyomorékozni?
Nagyon értelmesek lehettek mindketten. :) (Nyugodtan le lehet pontozni.) Nem egy olyan ember ismerek, aki nem ismeri a másik embert, csak a másik embernek nem telik olyan márkás ruhákra, mint neki = nyomorék. Vagy hű, jobb tanuló, mint én = nyomorék. Nem azt gondolja, amit én = nyomorék. Tetszik a pasija/csaja, de nem én kellek neki,hanem mégis ő = nyomorék.
Jó lenne elgondolkozni a szó jelentésén, mert szerintem aki minden ok nélkül, ismeretlenül így vélekedik egy másik emberről, az csak az igazi.. nyomorék!
Nyíltan senkit. :D
Magamban arról gondolom ezt, aki állandóan, mindenről panaszkodik, meg állítja, hogy a világ csak és kizárólag ellene van, mindenki kics*szett vele, blablabla. Mindezt lehetőleg csupa olyan dologra, main simán változtathatna, de nem, mert ahhoz meg kéne mozdulni és igenis a világ hülye, csak ő a helikopter. :D Na az ilyen szánalmas alakoktól futok falnak és szép vagy sem, megkapják a fenti jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!