Szerintetek a nők vagy a férfiak az okosabbak?
nem hetero férfi vagyok, és sztem jóval értelmesebbek a férfiak. a legokosabb férfi ismerőseim szintjén nem nagyon volt olyan nő, aki megközelítette volna.
a nők kevésbé logikusak, sokszor gyerekesebbek, inkább ha vmit vissza kell mondani, abban jeleskednek, de tanácsért szinte mindig férfihoz fordulok.
sztem a nők 99%át elég könnyű leérvelni, mert nagyon nehezen raknak össze egy logikus épkézláb érvelést, ez mondjuk ezen az oldalon is elég jól látszik, ráadásul sokkal jellemzőbb rájuk az érzelmi érvelés, személyeskedés.
Szerintem főleg genetikai és társadalmi okokból a férfiak jóval okosabbak. A legnagyobb probléma a nőkkel, hogy nagy részük felnőttkorban is egy bizonytalan, frusztrált kislány marad, aki képtelen úgy véleményt alkotni vagy állást foglalni, hogy ne személyeskedjen vagy vigye bele az érzelmeit.
A másik meg, hogy kutatások is megerősítik, hogy a legtöbb átlagos képességekkel bír, a férfiak között pedig sokkal több a kiugróan intelligens és gyenge képességű. Ezt a tapasztalataim és megerősítik, az összes nagyon intelligens ismerősöm férfi volt, nagyon ritka volt, hogy valamit egy nő oldott volna meg vagy épkézláb tanáccsal tudott volna szolgálni.
Ha bárhol vitatkoztál már (humán diplomás nővel), vagy sokat kereszül kapcsolatba ilyenekkel, pontosan tudod, hogy jobbára csak szó szerint visszamondják, amit olvastak tanultak, az értelmezéssel, logikával általában óriási gondjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!