Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a nők vagy a...

Szerintetek a nők vagy a férfiak az okosabbak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%
Tapasztalataim alapján a férfiak okosabbak
2015. okt. 25. 16:59
 12/24 anonim ***** válasza:
8%
Átlagban a férfiak.
2015. okt. 25. 17:07
 13/24 anonim ***** válasza:
17%
Egyértelmű hogy a férfiak. Meg kell nézni bármelyik tudományágban kik találtak fel új dolgokat. Arra hivatkozni hogy jaj nem hagyták, az hatalmas kamu. Egyrészt miért hagyták a nők hogy elvileg "elnyomják" őket?? ja hogy nem volt eszük lázadni ez ellen..Meg jó ideje a fejlettebb országokban már nincs semmi elnyomás,mégsem érnek a férfiak közelébe sem.
2015. okt. 25. 19:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Nincs egyenlőség ma sem. Még mindig szinte mindenhol a nőre hárul a háztartás és a gyereknevelés. Emellett nyilván nem lehet olyan messze jutni szakmailag, mint egy férfinak, akinek mással nem kell foglalkoznia.

Rengeteg ostoba férfival és nővel is találkoztam, mindenféle szempontból. Szerintem elve ritka az okos ember.

2015. okt. 25. 19:17
 15/24 anonim ***** válasza:

Intelligenciát tekintve az átlag megegyezik, csak a férfiaknál nagyobb a szórás, több a zseni és az elmebeteg is. Feltalálóknál már az is bejön, hogy a nők kevésbé élnek a tudománynak, persze ez csak az átlag, van kivétel.

Az okosság definícióján nem szoktam gondolkodni, de bevallom, nekem tökmindegy, hogy miben melyik nem a jobb.

De az emberek nagy átlagban elég buták. Fura belegondolni, hogy a bolygón mi vagyunk az egyik legokosabb faj... Elég fejletlen élővilág ez.

2015. okt. 25. 19:23
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:

Statisztikák szerint az egyetemekre járó embercsoportok közül a fekete nők vannak a legtöbben.

Egyébként meg szerintem tök mindegy, attól függ, mi számít okosnak. Gondolom ugyanannyi lehet az arány minden nemnél.

2015. okt. 25. 20:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Az elmebeteg nem = az alacsony IQ júval. A természetes kiválasztódás hiányai miatt tűnnek hülyének az emberek, és nem csak tűnnek de azok is. A faj a legsz rabb géneket továbbítja jelenleg. Nem lesz jó. Jön és már is is van a génhuklladékok korszaka.
2015. okt. 25. 20:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. De azt hogy valaki okosabb a másiknál nem nagyon lehet megállapítani. Képzeld el hogy valamiben az egyik illető okosabb valamiben a másik. Ez előzetes tanulás vagy tapasztalat kérdése legfőképp ami teljesen természetes hogy minden embernél eltérő.
2015. okt. 25. 21:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Hmmm azért a pontozásokból kiderül, kik is vannak többen az oldalon...nők, akiknek fáj az igazság, na ezért is butábbak...:D Mehet a lepontozás, egy-két-háááá...:D
2015. okt. 26. 07:03
 20/24 anonim ***** válasza:
ÉN
2015. okt. 26. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!